Pannen op tafel niet chique? Dan ken je deze pan nog niet! Verras familie en vrienden elke keer weer met deze absolute schoonheid op tafel. Met de Royal Dutch Oven van BK heb je een uniek pronkstuk in handen. En je zou het bijna vergeten met zoveel schoonheid; je kunt er ook perfect mee koken.

Deze kwalitatief hoogstaande braadpan heeft een speciale deksel, dat is voorzien van een prachtige Delfts blauwe pauw, geschilderd door één van de meester – schilders van de Koninklijke Porceleyne Fles, onderdeel van de Royal Delft Group. De pauw is het symbool van geluk en schoonheid.

Het deksel heeft een speciaal ‘druppelreliëf’ aan de binnenzijde voor een excellent kookresultaat. De pan wordt in Nederland geproduceerd en is gemaakt van hoogwaardig honderd procent gerecycled zuiver gietijzer De vorm van de pan is afgeleid van de Yuanbao – een oud Chinees betaalmiddel. Nu is het een geluksmunt, die staat voor welvaart en voorspoed.

Op de onderkant van de pan staat een speciale Chinese uitdrukking. Het betekent: ‘Overal ter wereld houden mensen van lekker eten en drinken; laten we hier met elkaar van genieten!

 

 

Lekker Gezond mag 2x de Royal Dutch Oven van BK weggeven. Doorsnede 28 cm, t.w.v. € 249,- per stuk. Meer informatie op BK.nl.

De winnaars zijn gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.