Lekker zondigen!

Zet je tanden in deze verrukkelijke, eiwitrijke, maar suikerarme snackballetjes. Met de eenvoudige recepten van chef-kok Christine Bailey maak je in een handomdraai heerlijke en gezonde traktaties voor thuis of onderweg. En je hebt geen oven nodig. Lekker makkelijk dus. Ook geschikt voor de glutenvrij-, vegan- of paleo-eters onder ons.

In Power bites vind je dertig heerlijke snackballetjes, die ideaal zijn voor een ontbijtje, een lunchpakket of middagpauze. Deze balletjes geven je een gelukzalig gevoel en extra energie bij het trainen. Er zijn romige aardbeienbites voor een goed spierherstel, vijgen-walnotenbites voor extra energie, pistache-cranberrybites voor een stralende huid, en recepten voor guilty pleasures, zoals frambozen-kwarktaartbites.

De bekroonde voedingstherapeut, chef-kok, auteur en broadcaster Christine Bailey heeft al meer dan achttien jaar ervaring met het creëren van heerlijke en voedende recepten. Ze kent de kracht van voedsel op onze gezondheid en adviseert en steunt bedrijven op het gebied van voeding en voedselonderzoek.

Wil je nu al lekker ‘zondigen’?

Probeer dan de frambozen-kwarktaartbites. Je kunt het recept vinden op onze receptenpagina:


Lekker Gezond mag 10 kookboeken van Christine Bailey weggeven (t.w.v. € 12,50, unieboek.nl en bol.com)

Winnen!

Vul dan vóór 24 april 2018 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.