Heb je een passie voor lekker eten en tafelen? Dan kom je al gauw uit bij Oil & Vinegar waar genieten op nummer één staat. Zodra je een voet over de drempel zet, waan je je in een verrukkelijke mediterrane wereld en worden al je zintuigen aan het werk gezet. Zo heb je meteen een vakantiegevoel te pakken.

Alle producten worden met aandacht en liefde bereid. De lekkerste producten met de mooiste verhalen kun je dagelijks bij Oil & Vinegar zelf ruiken en proeven. Alles voor de lekkerbekken onder ons. Naast de uitgebreide collectie olie en azijn vind je er prachtige culinaire cadeaus uit alle windstreken van de wereld.

Olijfolie & azijn

Oil & Vinegar is vooral bekend van die enorme wand vol vaten olie en azijn. Maar liefst zestig glazen vaten hangen er aan de muur te pronken. Het Nederlandse bedrijf dat in 1999 werd opgericht, heeft eigen gaarden, ontwikkelt eigen blends en recepten. Alle producten worden met zorg en liefde geselecteerd door familiebedrijven in mediterrane landen, en vaak ook geproduceerd. Je proeft daardoor gelijk de mediterrane zon terug in kruiden, sauzen en pasta’s.’

Win!

Lekker Gezond mag 10 pakketten van Oil & Vinegar weggeven met daarin: walnootolie, frambozenazijn, rodelinzen pasta en een Salad Jar (totale waarde per pakket ca. € 22,-).

De walnootolie wordt in Frankrijk gemaakt volgens een 150 jaar oude ambachtelijke methode. De noten worden voor het persen geroosterd. De frambozenazijn bevat maar liefst 28% frambozensap. De Italiaanse rodelinzenpasta wordt biologisch geteeld volgens Italiaanse traditie. En met de glazen pot maak je je eigen laagjessalade. Erg makkelijk om mee te nemen. Met dit recept kun je direct aan de slag met alle producten, die je cadeau krijgt. Dat wordt smullen!!

Veggie pastasalade met rode biet

Kans maken? Vul dan vóór 19 april 2018 het winformulier in.

Kijk voor meer informatie op oilenvinegar.com

De winnaars zijn gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.