Voor de Ierse broers David en Stephen Flynn, the Happy Pear, staan plezier, smaak en vriendschap centraal bij het koken. Hun boodschap: eet meer groenten! Met groenten kun je eindeloos variëren, ze zitten bomvol smaak en zijn heel makkelijk te bereiden. En ze vinden het een uitdaging om kinderen meer groenten en fruit te laten eten. Hoe? Dat lees je in hun kookboek De Wereld van de Happy Pear.

In dit kookboek vind je meer dan honderd verrassende plantaardige recepten die je doen watertanden, zoals een burger met gegrilde halloumi en zoete chilisaus, groentepaella, spinazie-aardappelkoekjes, soep van waterkers met geroosterde walnoten, een regenboogterrine van groenten en een chocoladetaart met zoute karamel.

Maar ook recepten voor een heerlijke zomerse barbecue of een eivrije pavlova. Ontdek deze wereld aan fantastische gerechten die ook nog eens heel gezond zijn!


De tweeling
De Ierse tweelingbroers David and Stephen Flynn waren gewone jongens die wel van een biertje (of twee) en een lekker lapje vlees hielden. Totdat ze – geheel onafhankelijk van elkaar – vegetariër werden. Dat veranderde hun leven en ze ontwikkelden een aanstekelijke passie voor gezond en goed eten. Hun Happy Pear-café, -winkel en -merk zijn inmiddels bekend tot ver buiten Ierland.

Quote Jamie Oliver
‘Deze geweldige jongens koken altijd ongelooflijk lekker’

Recept als voorproefje:
Maiskoekjes met avocadosalsa
Serveer ze met een paar sneetjes toast en bonen. Een heerlijke brunch waar je de dag mee doorkomt!

WIN
Lekker Gezond mag 10 kookboeken De Wereld van de Happy Pear van de tweeling Flynn weggeven t.w.v. € 24,95 – www.scriptum.nl of bol.com

Wil je snel aan de slag met hun lekkere recepten?

Vul dan voor 14 maart 2018 het onderstaande winformulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

BewarenBewaren