Je eigen gezonde lunchsalade meenemen is een trend. Maar elke keer dezelfde salade eten gaat op den duur knap vervelen.

Jennifer & Sven van Voedzaam & Snel bedachten de lekkerste salades voor thuis en onderweg. Simpel en gezond met ingrediënten uit alle seizoenen. Geschikt als lunch, maaltijdsalade of bij een picknick. Makkelijk voor te bereiden en mee te nemen in een broodtrommel of bakje. Healthy on the go!

Lekkergezond/gezondNU geven 5x een Voedzaam & Snel saladeboek weg (€ 15,-, kosmos.nl of bol.com).

Kans maken? Vul dan vóór 31 augustus 2018 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.