Verbeter de wereld en start hiermee in je eigen keuken! Eet Goed heeft een prachtig uitgangspunt. Je leert hoe je duurzaam, lekker en gezond kunt koken om zo een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Gewoon thuis!

De magie van eten

Eten is warmte en gezelligheid aan tafel. Het is weten waar het vandaan komt. Wat er op je bord ligt, is een belangrijke beslissing voor je eigen gezondheid en die van de planeet. En jij kunt een klein steentje bijdragen en toch lekker eten. Dat is de magie van voedsel.

De ingrediënten in het boek zijn zorgvuldig geselecteerd om zo duurzaam en uitgebalanceerd mogelijk gerechten te maken. En je leert meteen iets over duurzaam koken en gezonde voeding. Je krijg 60 verrukkelijke recepten zoals:

  • Dadelpralines
  • Courgettespaghetti met boerenkoolpesto
  • Gevulde pompoen met pomelowijnazijn

Loopt het water je al in de mond?

Tips!

  1. Eet vooral groenten: het vermindert het risico op hart- en vaatziekten, kanker en diabetes en de uitstoot van de vervoerssector neemt af.
  2. Eet niet te veel: Dat weten we natuurlijk wel, maar stiekem is sinds de jaren zeventig ons portie verdubbeld op ons bord. Overgewicht, gezondheidsproblemen liggen op de    loer. En we gooien veel eten weg. Zonde.

Win!

Lekker Gezond mag namens uitgeverij Luitingh-Sijthoff 10 exemplaren van Eet Goed weggeven t.w.v. € 24,99 (bol.com).

Wil je dit verrukkelijke boek winnen! Vul dan vóór 30 mei 2019 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.