Wat hebben avocado’s, appels, mango’s en tomaten gemeen? Je kunt ze allemaal gratis thuis kweken uit pitten die je anders zou weggooien. Absoluut zonde natuurlijk. En Hoe leuk is het om een pit in de grond te stoppen en je eigen boompje te kweken?

Kweek zelf een boompje

Dit boek laat zien hoe je allerlei soorten groente en fruit kunt kweken, zowel binnen als buiten, zonder dat je er veel spullen of ervaring voor nodig hebt. Deze complete gids neemt je bij de hand hoe je planten kunt kweken, hoe ze groeien, hoe je ‘plaagbeesten’ kunt bestrijden of andere problemen aanpakt. Ontdek in dit boek wat je kunt kweken en hoe je succesvol kunt kweken. Stap-voor-stap word je uitgelegd wat de beste manier is om te kweken. Voor beginners en alle leeftijden. Ga snel aan de slag.

Win!

Lekker Gezond geeft 15 boeken t.w.v. € 15,99 weg (veltman-uitgevers.nl).

Vul vóór 15 december 2019 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, Lekker in je Vel en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.