Help ik heb stemmingswisselingen en weinig energie. Wat kan ik hier nu tegen doen? Geen nood. Yvonne Lemmers geeft in haar boek Grip Op Koolhydraten alle antwoorden op deze en meer vragen.

In dit boek leer je op succesvolle wijze van je overgewicht, weinig energie en stemmingswisselingen af te komen. Grip op koolhydraten (GOK) vertelt je de basisrichtlijnen voor koolhydraatbeperkt eten. Met lekkere recepten en handige dagmenu’s, zodat meteen duidelijk is wat je op een dag kunt eten. Bij deze manier van eten is rekening gehouden met één koolhydratenuurtje per dag, waarin je – als je rekening houdt met de richtlijnen – wel koolhydraten mag eten. Fijn! Zo is deze levensstijl goed vol te houden. Nog een voordeel. Je hoeft geen calorieën te tellen of honger te leiden. Ook geschikt voor mensen met diabetes type 2 en in sommige gevallen ook voor type 1.

Win!

gezondNU mag namens Kosmos Uitgeverij 5 boeken van Yvonne Lemmers cadeau geven. Yvonne Lemmers is diëtiste en ervaringsdeskundige. Zij begeleidt mensen die willen afvallen (t.w.v. € 20,-, kosmosuitgevers.nl)

Aan de slag? Vul dan vóór 16 juli het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.