Smaak, smaak en nog eens smaak. Dat is waar het om draait bij Epos-specerijen. Maar genieten van veilig eten is nog belangrijker. Voor iemand met een voedselallergie soms zelfs noodzakelijk. Zet je creatieve kookbrein aan de gang en mix en match er op los met de kruidenmixen van Simply Spices. Tover je gasten een heerlijk diner voor.

Volle kruidenkast

Als leverancier en producent van o.a. kruiden, specerijen, marinades, sauzen en andere smaakmakers zit smaak diep in de genen bij Epos-specerijen. Ze hebben speciale E-nummervrije en allergeenveilig kruidenmixen ontwikkeld. Deze mixen van Simply Spices zijn veilig voor 24 verschillende allergenen. De unieke smaaksensaties zijn gemakkelijk te gebruiken in veel verschillende gerechten. Zo zet je elke dag een heerlijke veilige maaltijd op tafel!

Win

Van Epos mogen we 3 volle kruidenkasten van Simply Spices cadeau doen t.w.v. € 130,- per stuk (simplyspices.nl)

Kans maken? Vul vóór 13 juni 2020 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.