Het is barbecue-time! Met de Barbecook Carlo maak je bij iedereen de blits. Carlo heeft een hip design. Dankzij een interne ventilator blijft hij koel aan de buitenkant als het binnenin gloeiend heet wordt (veilig bij kinderen!). De ventilator zorgt voor een constant en regelbaar vuur. Zo houd je maximale controle en grill je rookvrij.

Zuinige Carlo

Daarnaast is Carlo zuinig. Je hebt minder houtskool nodig voor meer resultaat. Geschikt voor een barbecue met vijf personen. Alle onderdelen zijn eenvoudig te demonteren en vaatwasserbestendig. Carlo bezorgt je elke keer barbecue plezier. Thuis op het terras, op de camping of ergens onderweg. Je neemt hem zo mee in de handige draagtas.

Win

gezondNU mag van Barbecook 3 tafelbarbecues Carlo cadeau geven in een kleur naar keuze t.w.v. € 139,-. Carlo is te koop bij tuincentra en webshops. Zie ook barbecook.com

Zo doe je mee

Bel vóór 1 augustus 2020 naar 0909 50 10 214 en toets het codenummer 3 in (0,60 per gesprek plus belkosten). Je kunt zo vaak bellen als je wilt en hoort direct of je iets hebt gewonnen. De winnaars ontvangen na afloop van de actie hun prijs. Dit kan even duren. Geduld is een schone zaak. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. Er kan niet gecorrespondeerd worden over de prijs.