Wie gaat er voor deze Deense beauty? Deze thermoskan staat bij iedere Deense familie op de koffietafel. En in Denemarken pakken ze serieus uit als het om koffiedrinken gaat.

Niet zomaar een kopje koffie aan de salontafel, maar een stijlvol gedekte koffietafel met servies, tafellakens en diverse zelfgebakken taartjes en koekjes. Een hygge-moment met familie en/of vrienden. Deze supergave eyecatcher, voorzien van glazen binnenfles en deksel, maakt zo’n fraai gedekte tafel compleet.

Koffietje doen?

Als je de tafel dekt voor meerdere personen, komt het slanke, lange design van deze thermoskan zeker van pas. Er blijft meer ruimte over op tafel. De kan met een inhoud van 1 liter, heeft een ingenieuze kanteldop die automatisch open gaat als je de kan schuin houdt. Erik Magnussen, de ontwerper van deze thermoskan van Stelton, won verschillende prijzen en zijn ontwerpen worden in musea over de hele wereld tentoongesteld. Met een Design Innovations Award en een Good Design Gold Prize op zak, maakt hij nog steeds de meest unieke en stijlvolle items.

Kans maken op deze prijs?

We geven 7 thermoskannen, type EM77, weg. Kleur naar keuze: Rosehips, Dark Forest, Cloud, Light Grey (stelton.com).

Er kan niet meer worden gereageerd, de winnaars zijn getrokken.