Ben jij een echte koffieliefhebber? Ontdek dan de intense koffie-ervaring met het Senseo Viva Café Koffiezetapparaat. Zet 1 of 2 kopjes heerlijke SENSEO koffie in minder dan een minuut.

Liever sterke koffie?

Met dit koffiezetapparaat met Crema Plus krijg je een fluweelzacht crème laagje. Voor een rijkere smaak verspreidt de koffieboost technologie het water via 45 gaatjes over de koffiepad.Met Intensity Select kun je door twee keer op de knop te drukken ook kiezen voor een kleine kop sterke koffie. Na dertig minuten na het koffiezetten, schakelt het apparaat zichzelf uit. Wel zo veilig en beter voor je energierekening. Dus kun je jouw dag niet beginnen zonder een kopje lekker zwart goud?
Dan is dit trendy koffiezetapparaat een echte aanrader!

Winnen?

Lekker Gezond mag namens Philips 6x een SENSEO Viva Café, in de kleur Desert groen + SENSEO Classic koffiepads cadeau geven. Meer informatie vind je op senseo.nl

Trek in een heerlijk bakje koffie? Vul dan vóór 31 mei 2019 het winformulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.