De gezelligste plek in huis is de keuken; daar waar iedereen altijd samen komt, waarin wordt geleefd. Zo’n plek verdient ook een stijl vol kwaliteitsmessenblok. Royal VKB heeft de ‘Inspire’ serie ontworpen, die het dagelijkse leven van een thuiskok makkelijker en inspiratievoller maken.

Messencollectie

De Inspire messen van het Nederlandse merk Royal VKB hebben een non-stick laag. De ingrediënten blijven hierdoor niet aan het lemmet plakken en het zorgt voor een beschermend laagje ter voorkoming van oxidatie. De exclusieve messencollectie bestaat uit een brood-, santoku-, koks- en universeel mes plus een handige schaar.

Bamboe

Het blok is gemaakt van bamboe. De messen zijn van hoogwaardig Duits staal en liggen comfortabel in de hand door de soft touch handgreep. Je kunt het messenblok aanvullen met andere messen uit de collectie door de handige borstel in het bamboe. Nu ben jij aan zet om de meest fantastisch gerechten te bereiden.

WIN!

Wil jij lekker aan de kook? Lekker Gezond mag acht winnaars blij maken met een Royal VKB messenblok (€ 89,90, royalvkb.com).

Kans maken op deze mooie prijs? Vul dan vóór 30 november 2018 het winformulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.