De gezelligste plek in huis is de keuken; daar waar iedereen altijd samen komt, waarin wordt geleefd. Zo’n plek verdient ook een stijl vol kwaliteitsmessenblok. Royal VKB heeft de ‘Inspire’ serie ontworpen, die het dagelijkse leven van een thuiskok makkelijker en inspiratievoller maken.

Messencollectie

De Inspire messen van het Nederlandse merk Royal VKB hebben een non-stick laag. De ingrediënten blijven hierdoor niet aan het lemmet plakken en het zorgt voor een beschermend laagje ter voorkoming van oxidatie. De exclusieve messencollectie bestaat uit een brood-, santoku-, koks- en universeel mes plus een handige schaar.

Bamboe

Het blok is gemaakt van bamboe. De messen zijn van hoogwaardig Duits staal en liggen comfortabel in de hand door de soft touch handgreep. Je kunt het messenblok aanvullen met andere messen uit de collectie door de handige borstel in het bamboe. Nu ben jij aan zet om de meest fantastisch gerechten te bereiden.

WIN!

Wil jij lekker aan de kook? Lekker Gezond mag acht winnaars blij maken met een Royal VKB messenblok (€ 89,90, royalvkb.com).

Er kan niet meer worden gereageerd. De winnaars zijn al getrokken.