Droom jij om als een jonkheer of kasteelvrouwe te leven? Ben je toe aan vakantie in een andere omgeving? Kijk dan eens naar de mooiste locaties in Nederland. Zoals het unieke hotel Kasteel Daelenbroeck gelegen op de meest romantische plek midden in de prachtige natuur van Midden-Limburg. Gaat je hart al sneller kloppen?

Romantisch overnachten

Het kasteel is gebouwd op de grondvesten van een 14e-eeuwse burcht en kent een rijke historie. De Hoofdburcht, de Voorburcht en de Kasteelhoeve bieden elk hun eigen bijzondere eigenschappen en sfeer. Op dit prachtige landgoed gaan natuurschoon en rust hand in hand met cultuur, luxe en comfort.

Het landgoed ligt in bij de natuurgebieden het Roerdal en Nationaal Park De Meinweg. Hier kun je lekker wandelen, fietsen en ontspannen. In de directe omgeving van het landgoed is er veel te beleven; cultuur snuiven, golfen, winkelen in het winkelparadijs designer-outlet-roermond.nl en heerlijk eten en drinken. 

Het kasteel

Ontdek tijdens een rondleiding de geschiedenis van het kasteel, van burcht tot middeleeuwse gewelven. In één van deze ruimtes worden een aantal keer per jaar klassieke kasteelconcerten gegeven in een sfeervolle entourage met uitmuntende musici. En golfers opgelet! Er is een prachtige golfbaan: bosbaan De Herkenbosche met Golfrestaurant St. Andrews. Ruim vantevoren reserveren via Kasteel Daelenbroeck zonder extra kosten.

Geluksplekken in Roerdalen

In de gemeente Roerdalen vind je 25 geluksplekken door iedereen te bezoeken. Bij deze ‘Geluksplekken’ kun je lezen wat er te bezichtigen valt en waarom deze plek een geluksplek is. Ga op zoek naar deze geluksplekken per fiets of te voet. Vanaf de Slotgracht van Kasteel Daelenbroeck luisterend naar het klaterende water of uitkijkend over een van de vennen in het Nationaal Park De Meinweg.

Win een kasteelarrangement voor 2 personen t.w.v. € 550,-

  • Voucher voor koffie met Limburgse vlaai bij aankomst
  • Twee overnachtingen
  • Tweemaal een uitgebreid ontbijtbuffet
  • Een 3-gangen diner
  • Een 4-gangen diner
  • De geluksplekken zijn te vinden in een overzichtelijke brochure. Gratis verkrijgbaar bij de hotelreceptie of bij Brasserie De Boshut, Meinweg 2 Herkenbosch.

N.B Het is mogelijk het 3 gangen diner om te ruilen voor een goed gevulde picknickmand voor onderweg.

Meer informatie over het hotel en reserveringen: romantikhotels.com/herkenbosch. Reserveren golfbaan bij St. Andrews – Golfbaan de Herkenbosch.

Er kan niet meer worden gereageerd. De winnaar is getrokken.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, weekendnieuws, winacties en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.