Ontdek Leev! Eerlijk, biologisch en zonder fratsen. Leev kent haar producten van haver tot gort. Hoe ze smaken, waar ze vandaan komen en hoe ze worden gemaakt. Van OERRR koeken tot aan muesli en granola en van OERRR wafels tot aan crackers en lekkere bakmixen. De nieuwe OERRR-producten geven je OERRR kracht! Voor thuis of onderweg.

Steun kwetsbare jongeren

Oprichter Leo Voorwinden van Leev is gestart uit passie voor lekker, gezond en vooral eerlijk eten. Hij hoopt dat we geïnspireerd worden om Nederland gezonder te maken met de eerlijke OERRR-producten. En vooral dat we op deze manier aan anderen denken die hulp hard nodig hebben. Met de OERRR-producten help je kwetsbare jongeren in onze samenleving.

OERRR

Met de opbrengst van de OERRR-producten investeert Leev in zorgboerderijen voor kwetsbare jongeren. De bedrijfswinst gaat naar de Leev Foundation. Zo is er Leevboerderij Het Erfdeel waar jongvolwassenen wonen, die niet thuis of zelfstandig kunnen wonen.  Leev biedt deze groep jongeren een veilig thuis en ambulante begeleiding om ze weer op weg te helpen in de maatschappij.

WIN!

Lekker Gezond mag 10 pakketjes cadeau geven. Dit verrukkelijke pakket bestaat uit: OERRR koeken, OERRR Qrackers, Linzenwafels, Bak & mix kwarkbol, Amandelbites, OERRR Granola noten & zaden, OERRR mini’s -koekjes (€ 25,-, leev.nu).

De winnaars zijn gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.