Ontdek Leev! Eerlijk, biologisch en zonder fratsen. Leev kent haar producten van haver tot gort. Hoe ze smaken, waar ze vandaan komen en hoe ze worden gemaakt. Van OERRR koeken tot aan muesli en granola en van OERRR wafels tot aan crackers en lekkere bakmixen. De nieuwe OERRR-producten geven je OERRR kracht! Voor thuis of onderweg.

Steun kwetsbare jongeren

Oprichter Leo Voorwinden van Leev is gestart uit passie voor lekker, gezond en vooral eerlijk eten. Hij hoopt dat we geïnspireerd worden om Nederland gezonder te maken met de eerlijke OERRR-producten. En vooral dat we op deze manier aan anderen denken die hulp hard nodig hebben. Met de OERRR-producten help je kwetsbare jongeren in onze samenleving.

OERRR

Met de opbrengst van de OERRR-producten investeert Leev in zorgboerderijen voor kwetsbare jongeren. De bedrijfswinst gaat naar de Leev Foundation. Zo is er Leevboerderij Het Erfdeel waar jongvolwassenen wonen, die niet thuis of zelfstandig kunnen wonen.  Leev biedt deze groep jongeren een veilig thuis en ambulante begeleiding om ze weer op weg te helpen in de maatschappij.

WIN!

Lekker Gezond mag 10 pakketjes cadeau geven. Dit verrukkelijke pakket bestaat uit: OERRR koeken, OERRR Qrackers, Linzenwafels, Bak & mix kwarkbol, Amandelbites, OERRR Granola noten & zaden, OERRR mini’s -koekjes (€ 25,-, leev.nu).

Kans maken op dit gezonde, maar lekkere pakket? Vul dan vóór 31 augustus 2018 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.