Liefdevol ontbijten met z’n tweeën doe je met deze ontbijtset van Kenwood. Het zijn juweeltjes in de keuken. Voor het ‘wauw’-effect is er de Kenwood waterkoker en broodrooster van Mesmerine in een prachtige rode kleur.

Waterkoker Mesmerine

De royale 1.6 liter Mesmerine Waterkoker valt direct op in de keuken. Ondanks het diamantenpatroon, is het oppervlak verrassend glad en kan het eenvoudig worden schoongehouden.

Smaakvolle elegantie met het broodrooster Mesmerine 

Het elegante Broodrooster Mesmerine is geschikt voor twee sneden brood en wordt geleverd met een handig opwarmrekje om broodjes op te warmen. Het design valt direct op. Het betoverende juweeleffect en de mooie afgewerkte chromen top vormen het kroonstuk op dit functionele apparaat. Hij is praktisch en heeft zes bruiningsstanden, een ontdooi-, opwarm- en annuleerfunctie.

Win

Lekker Gezond mag namens Kenwood deze super mooie ontbijtset weggeven met een totale waarde van € 238,-. Kijk voor nog meer informatie op www.kenwoodworld.com/nl-nl

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.