Zie jij deze waterkoker al in je keuken staan? Een plaatje toch? Ben jij een theeleut? Dan is dit de beste en mooiste waterkoker voor jou als theeliefhebber.

Droogkookbeveiliging

Teapottery wilde een waterkoker laten produceren met als grote eis een sterke waterkoker. Gifvrij geproduceerd en gegarandeerd bpa-vrij is. En dat is ze goed gelukt. Deze oogstrelende, mat zwarte waterkoker is gemaakt van de beste materialen. De behuizing is van de hoogste kwaliteit roestvrijstaal. Een sterke knop, een degelijk veiligheidssysteem zoals automatische stop en droogkookbeveiliging. De thermometer is afgedicht met polypropyleen, ook wel bekend van de babyflesjes.

Tea-time

De analoge thermometer geeft perfect de temperatuur aan voor jouw eigen thee. Want elke theesoort vraagt om z’n eigen optimale temperatuur. De binnen- en buitenkant van deze waterkoker is gemaakt van hoogwaardig RVS en van superkwaliteit. Hij is honderd procent BPA- en BPS-vrij, 2200 Watt, 1,7 liter.

Win

Dit is je kans om te winnen. Lekker gezond mag namens Teapottery 8x een mat zwarte waterkoker cadeau geven (t.w.v. € 59,-, teapottery.nl)

Er kan niet meer worden gereageerd, de winnaars zijn getrokken.