Zie jij deze waterkoker al in je keuken staan? Een plaatje toch? Ben jij een theeleut? Dan is dit de beste en mooiste waterkoker voor jou als theeliefhebber.

Droogkookbeveiliging

Teapottery wilde een waterkoker laten produceren met als grote eis een sterke waterkoker. Gifvrij geproduceerd en gegarandeerd bpa-vrij is. En dat is ze goed gelukt. Deze oogstrelende, mat zwarte waterkoker is gemaakt van de beste materialen. De behuizing is van de hoogste kwaliteit roestvrijstaal. Een sterke knop, een degelijk veiligheidssysteem zoals automatische stop en droogkookbeveiliging. De thermometer is afgedicht met polypropyleen, ook wel bekend van de babyflesjes.

Tea-time

De analoge thermometer geeft perfect de temperatuur aan voor jouw eigen thee. Want elke theesoort vraagt om z’n eigen optimale temperatuur. De binnen- en buitenkant van deze waterkoker is gemaakt van hoogwaardig RVS en van superkwaliteit. Hij is honderd procent BPA- en BPS-vrij, 2200 Watt, 1,7 liter.

Win

Dit is je kans om te winnen. Lekker gezond mag namens Teapottery 8x een mat zwarte waterkoker cadeau geven (t.w.v. € 59,-, teapottery.nl)

Vul vóór 1 december 2019 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, Lekker in je Vel en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.