Ideaal voor op de camping! De Lodge Logic Dutch Oven is duurzaam, ijzersterk en multifunctioneel.

Met pannenlap tevens onderzetter

Door de hendel is hij eenvoudig te verplaatsen en kan hij gebruikt worden op open vuur, gas, kolen of op de bbq. Deze superhandige oven is multifunctioneel! De pan kan stoven, braden, bakken (ook brood)! Hij houdt niet van sop, dus was hem met de hand en het liefst alleen met heet water. De doorsnede van de pan is 26 cm en 10 cm diep.

De pannenlappen heb je wel nodig, want de Dutch Oven houdt de warmte heel goed vast. Je kunt hem ook als onderzetter gebruiken.

Kookpunt

Kookpunt is een paradijs voor iedereen die van koken houdt. Kom gezellig langs of kijk op kookpunt.nl. voor meer kookinspiratie. Wij wensen jullie een fijne zomer namens de redactie van Lekker Gezond & het Kookpunt team.

Winnen?

Lekker Gezond mag namens Kookpunt.nl 3x een Lodge Logic Dutch Oven plus een gele of oranje pannenlap cadeau geven (t.w.v. € 108,- per stuk).

Waarom wil jij deze Dutch Oven winnen? Vul vóór 5 september 2019 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, Lekker in je Vel en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.