De SuriMAMs zijn terug! De drie zussen Moreen, Aretha en Martha Waal zijn experts op het gebied van Surinaams koken. Hun inspiratie? Hun oma, moeder en natuurlijk Moeder Natuur. Overal in Suriname zie je de lekkerste groenten en vruchten, die door de vruchtbare tropische temperatuur groeien.

Bij het maken van deze verrukkelijke recepten zullen de heerlijke geuren je meenemen naar de binnenlanden van Suriname. Je waant je dobberend op een bootje over de Marowijne en geniet van de overweldigende natuur of je laat je fluitend afkoelen onder één van de watervallen.

Soso lobi

In SuriMAM Cooking 2 vind je de heerlijkste verse en gezonde Surinaamse gerechten, met een overvloed aan kruiden en groenten. Van kouseband tot Hindoestaanse kikkererwten met botervis. Dit kookboek staat vol met gerechten met kruiden en groenten in de hoofdrol die makkelijk te combineren zijn met vega, vlees of vis. Deze makkelijk zelf te bereiden gerechten zijn gegoten in een modern jasje maar blijven verbonden met de Surinaamse tradities en wijsheden. Maak kennis met zestig heerlijke én gezonde nieuwe SuriMAM-gerechten.

Zusje Waal

Daarnaast vertellen de zussen Waal de tories (verhalen) van hun oma’s en de veranderingen in de hedendaagse Surinaamse keuken. Vers, gezond en met liefde bereid.

Win!

Lekker Gezond mag 5 kookboeken ‘ SuriMAM Cooking’ cadeau geven t.w.v. € 24,99, bol.com

Er kan niet meer worden gereageerd. De winnaars zijn al getrokken.