Groenten zijn goed voor ons, daar zijn we het over eens – toch? Maar we eten er bar weinig van en we springen zelden uit de ban door te kiezen voor een onbekende groentesoort. Met de recepten uit het boek Detox Kitchen Groenten ontdek je minder doorsneegroenten en laat je groenten de sterspeler zijn op je bord. En jij kunt een exemplaar winnen!

Het is lekker, gezond, in veelvoud aanwezig en bijna gratis. Groenten zijn helden en mogen echt wel vaker de spotlight pakken op ons bord. Maar hoe doe je dat? Het boek Detox Kitchen Groenten weet raad.

Feel-good-recepten

Dit schitterende boek bestaat uit 150 simpele feel-good recepten voor 33(!) verschillende soorten groenten. Van spruiten en aubergine tot artisjok, rabarber en okra. Dit boek staat vol inspiratie voor vegetariërs en iedereen die meer wil afwisselen met groenten. De recepten zijn stuk voor stuk zonder tarwe, zuivel en geraffineerde suiker.

Naast recepten, vertelt Lily Simpson ook wat echt niet mag ontbreken in je voorraadkast en krijg je over alle groenten informatie. Wist je bijvoorbeeld dan van de venkel niet alleen de knol, maar ook de bloemen, de blaadjes en het zaad eetbaar zijn?

The Detox Kitchen

Lily Simpson is een Britse chef-kok die in 2012 The Detox Kitchen oprichtte. Dit is een unieke bezorgingsdienst die meteen een overweldigend succes bleek te zijn. Inmiddels heeft The Detox Kitchen een aantal deli’s in Londen. Ze schreef eerder samen met voedingsdeskundige Rob Hobson De Detox Kitchen Bible. De missie van Detox Kitchen: elk gerecht in te pakken met zoveel smaak en zoveel mogelijk voedingsstoffen. Omdat voeding heerlijk, fijn en voedzaam moet zijn.

Win!

Lekker Gezond mag 10 exemplaren van Detox Kitchen Groenten cadeau geven (t.w.v. €24,95, scriptum.nl). We zijn niet verantwoordelijk voor een opkomende drang naar groenten bij het zien van de kleurrijke fotografie en heerlijke recepten!

Er kan niet meer worden gereageerd. De winnaars zijn al getrokken.