Staat een keukenmachine al jaren op je verlanglijstje? Of is die van jezelf hoognodig aan vervanging toe? Grijp nu je kans. Misschien ben jij binnenkort de trotse eigenaar van dit apparaat. Lekker Gezond mag namelijk de nieuwste kMix keukenmachine van Kenwood weggeven. De ideale machine voor elke creatieve thuiskok die ook van design houdt.

Kenwood staat voor kwaliteit, functionaliteit en design. De kMix is in een gloednieuw Brits jasje gestoken. De keukenmachine heeft een 5 liter mengkom met groot handvat. Met de deeghaak kneed je in no-time brooddeeg, met de ballongarde zijn je eieren zo geklopt en met de klopper mix je een cakebeslag. De machine is krachtig (1000 watt!), waardoor je moeiteloos een gerecht in elkaar knutselt.
Begin eens met een fluffy meringue ….

Zorg dat je een plekje op je aanrecht vrij maakt! Want Lekker Gezond mag een kMix keukenmachine in de kleur rood van Kenwood weggeven (t.w.v. € 399,-). Kijk voor meer informatie op kenwoodworld.nl.

Vul voor 25 juli 2017 het winformulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.