Leef gemakkelijk duurzamer en milieubewuster met de hippe drinkfles van Klean Kanteen Reflect. Thuis, onderweg, op de sportschool of op je werk; deze handige vacuüm geïsoleerde drinkfles mag niet ontbreken in je tas.

Hippe drinkfles met bamboedop

Hij is gemaakt van roestvrijstaal en heeft een fraaie bamboedop. De uiterst stijlvolle fles is zeer functioneel want hij houdt je drinken tot wel 24 uur koud. En doe je er ijsblokjes in? Dan blijven de ijsklontjes wel veertig uur ijskoud. Zo heb je altijd heerlijke verkoeling bij de hand.
LET OP: doe de dop van bamboe niet in de vaatwasser en week hem ook niet in water.

De drinkfles is honderd procent BPA-vrij, makkelijk schoon te maken en verkrijgbaar in twee soorten: mirror (spiegelende afwerking) en brushed (matte afwerking). Welke kies jij?

WIN!

Wil jij een duurzame drinkfles? Lekker Gezond mag namens Greenjump tien winnaars blij maken met een luxe drinkfles van Klean Kanteen (€ 43,95, greenjump.nl).

Kans maken op deze mooie prijs? Vul dan vóór 28 februari 2019 het winformulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.