Je gezin, vrienden, sport en werk. Je rent als een razende reporter de week door. De kans is groot dat je dan grijpt naar een snack om je dag zo vol te houden. Maar dan trek je al gauw een zak chips open, je propt je vol met een reep chocolade of andere makkelijke vette dingen. Wat volgt? Een schuldgevoel. Gelukkig zijn er ook gezonde tussendoortjes die je uit de kast kan grissen waar je wel blij van wordt.

Bewust snacken

Met de snacks van Bazqet hoef je niet te kiezen tussen lekker en verstandig. Zij hebben snacks ontwikkeld voor iedereen die op een bewustere manier wilt snoepen. Oftewel verantwoord snacken: minder calorieën, minder toevoegingen en conserveringsmiddelen, vegetarisch, glutenvrij of biologisch. Maar het belangrijkste is dat een verantwoord tussendoortje gewoon lekker moet zijn. En daarnaast ben je met een paar stappen in de goede richting al snel verstandig bezig.

Keuze uit drie boxen

Flix Box voor het hele gezin

Met 40 tussendoortjes variërend van 3×4 Brown Rice Chips in de smaken Pepper, BBQ, Paprika en Ketchup. 3×2 Zakjes popcorn in de smaken Honey en Cheese Sea-salt en 4 familie zakken Brown Rice Chips: Pepper, BBQ, Paprika en Ketchup.

Balanced Break Box voor sporters

Met 40 tussendoortjes variërend van 2x 6 zakjes Brown Rice Chips in de smaken Pepper en Ketchup. 8 zakjes Popcorn in de smaak Cheese Sea-salt en 20 Rocky Rice repen 70 procent chocolade.

Happy Family box

Met 40 tussendoortjes voor het hele gezin 2×6 zakken Brown Rice Chips in de smaken Paprika en BBQ. 8 zakken popcorn in de smaken Honey en Cheese Sea-salt en 20 Rice repen, melk.

Win

We mogen vijf Bazqet-snackboxen naar keuze cadeau geven t.w.v. € 29,95 (bazqet.nl/producten).

Er kan niet meer worden gereageerd. De winnaars zijn getrokken.