Heb jij geen enkele uitzending van Heel Holland Bakt gemist? Dan weet je vast meteen wat voor lekkers je zelf met deze rode beauty wilt maken. Wellicht is dat idee wel genoeg om één van de vijf Bourgini keukenmachines te winnen. Dus wat wordt het? Een hartige taart, worteltjescake, vegan donuts?

Bourgini krachtpatser

Deze bloedrode Bourgini Classic Kitchen Chef is niet alleen een blikvanger op je aanrecht. Hij kan taart- en brooddeeg kneden, pannenkoekenbeslag mixen, slagroom kloppen en nog veel meer. Met een krachtige 1250W-motor, roestvrijstalen kom van 4,5 liter, 6 snelheden, pulseknop, blauwe led-verlichting, dubbele roterende mixbeweging, kantelbare kop, giet-aluminium deeg- en menghaak en roestvrijstalen mixer is hij een veelzijdig apparaat. Eigentijds design en kracht gaan hand in hand.
Ook handig: de keukenmachine heeft antislipvoetjes. Dus geen glijpartijtjes.

Verkooppunt: blokker.nl

Win!

Wil jij kans maken op deze superprijs? Vul dan vóór 1 juni 2020 jouw recept in op het winformulier en wie weet ga jij aan de haal met een van de vijf rode beauty’s.

  • Vul hier je lekkerste recept in. Vooral hartige taarten, vegan taarten, worteltjescake of andere vegenrecepten. De 5 lekkerste recepten winnen deze Bourgini keukenmachine.
  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, Lekker in je Vel en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.