Wordt je etentje EGG-cellent? We stappen terug in de tijd. Zo’n 45 jaar geleden had ene Ed Fisher een missie. Namelijk om het allerbeste buitenkooktoestel te creëren, punt. Deze missie eindigde in de ontwikkeling van de Big Green Egg, een uniek product dat beschouwd wordt als een van de beste buitenkooktoestellen ter wereld.

Het paradepaardje onder de barbecues

Met een Big Green Egg haal je dus dé premium kamado in huis (nou ja, in je tuin, op je terras of op je balkon) waar je op kunt grillen, bakken, roken, stomen en (slow)koken. Van pizza tot appeltaart (ja, echt waar) en van gestoomde vis tot pulled pork. Een Big Green Egg is een complete buitenkeuken (dus niet een barbecue) en is verkrijgbaar in 7 modellen.

De mini van de familie

De Big Green Egg Mini is het kleinste en lichtste lid van de Big Green Egg-familie. Ideaal voor 2 tot 4 personen en gemakkelijk mee te nemen naar de camping, boot of picknick. Of je zet ’m gewoon op tafel. Gourmetten EGG-style!

Hoofdprijs winnen?

Wil jij deze hoofdprijs winnen? gezondNU mag namens Big Green Egg 2 Mini’s plus carrier cadeau geven t.w.v. € 685,- per stuk*

*Consumentenadviesprijs inclusief BTW

Doe mee! Vul vóór 5 september 2019 onderstaand formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, Lekker in je Vel en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.

Zomer cadeau-actie 2019