Met dit frisse en speelse servies van Le Creuset til je elke gedekte tafel naar een hoger niveau. De duurzame aardewerken borden en kommen hebben de verfijnde lijnen, strakke profielen en elegante vormen, die je van een Le Creuset servies mag verwachten. Geniet samen van een gezellige maaltijd op een zomerse dag.

De nieuwste collectie Deep Teal deelt het iconisch erfgoed van Le Creuset en elk stuk heeft het kenmerkende design met de drie bekende ringen in reliëf van Le Creuset. De borden zijn daardoor makkelijker vast te houden. Het dichte aardewerk voorkomt vochtabsorptie, zodat het vaatwerk niet barst en kras- en vlekvrij is. Geschikt voor de magnetron, oven, grill en vaatwasser. Deze borden zijn perfect te combineren met zomerse gele kleuren.

Win

Speciaal voor Lekker Gezond mogen we vijf winnaars blij maken met zes dinerborden uit de collectie Deep Teal.
Lekker Gezond geeft je dus een lekkere start om te sparen voor een compleet servies!

Kans maken op deze mooie prijs?

Vul dan vóór 31 augustus 2018 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.