Schrijf je nu in op de gratis in Lekker Gezond-nieuwsbrief en maak kans op een citruspers van Princess.

Extra vitamientjes

Het is tijd voor extra vitamientjes in de wintermaanden. Laat je mandje vol met sinaasappelen, grapefruits en citroenen en ga aan de pers. En dat doe je met veel plezier met de nieuwe Princess Black steel citruspers. Een matzwarte afwerking op producten is trendy en staat goed in elke keuken. Met de zeer stille én sterke 160w motor en de gegoten aluminium persarm verwerk je zonder veel kracht zowel kleine als grote citrusvruchten. Een ware krachtpatser.

Win

We geven er één weg t.w.v. € 59,99. Meer informatie: princesshome.eu

Dus schrijf je snel in op de Lekker Gezond-nieuwsbrief en win!

Raak je niet uitgelezen over voeding en gezond eten? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Lekker Gezond. Vol met informatie over gezonde voeding, recepten, gesprekken met (keuken)professionals en leuke winacties. Je ontvangt hem elke 2 weken.

  • Raak jij niet uitgelezen over voeding en gezond eten? Dan is de Lekker Gezond-nieuwsbrief echt iets voor jou. Boordevol informatie over gezonde voeding, recepten, gesprekken met (keuken)professionals en leuke winacties. Je ontvangt hem elke twee weken. *Deze actie is geldig tot 1 maart 2020.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.