Wel kokosbrood eten, maar met minder suiker? Dat kan! Aan de nieuwe Kokosbrood Zero van Theunisse zijn geen suikers toegevoegd. Lezers van Lekker Gezond mogen dit nostalgische broodbeleg een week uitproberen. Is het een welkome toevoeging aan je broodtrommel?

Al jaren voorziet Theunisse onze boterhammen van kokosbrood. Nieuw in het assortiment is nu Kokosbrood Zero. Het eerste zoete broodbeleg zónder toegevoegde suikers. Uiteraard wel met 100% smaak en extra veel vezels. Zo kun je onbezorgd genieten van dit verantwoorde broodbeleg. 

Wil jij Kokosbrood Zero van Theunisse een week testen? Vul dan dit formulier in. Uit alle inschrijvingen kiezen wij 25 testers. Na de testperiode ontvang je een vragenlijst per mail, omdat wij en Theunisse benieuwd zijn naar de testresultaten.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

    Om deze testactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die het testproduct ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.