Lekker Gezond 6 | Gezond eten=weten=doen

Je denkt dat je gezond eet omdat je koopt en kookt met je verstand. Of denk je dat alleen maar? Sorry, dat denk je alleen maar. De meeste eetkeuzes maken we onbewust, Lekker Gezond 6 legt de link tussen ons brein en onze buik en laat zien hoe het anders kan.

In deze wintereditie lees je hoe je al het gezonde uit de Mediterrane keuken combineert met de Hollandse pot. Ook een onderzoek naar de glycemische index; wat is het en hoe pas je deze index toe op je eetpatroon? We duiken in de kracht van kurkuma. En Hetty Crèvecouer vertelt meer over hormonen en voeding: “Vrouwen hebben echt wat anders op hun bordje nodig dan mannen.” Wat precies? Lees het in Lekker Gezond 6.

Een smakelijke winter gewenst!

Over Lekker Gezond

Lekker gezond = het nieuwe eten! In dit lifestyle magazine over gezond eten ontdek je de link tussen goed koken (én kopen) en goed voor jezelf zorgen (voor jezelf en voor een ander).

Lekker gezond draait om lekker en om genieten; het informeert en inspireert. Het is weten wat je lichaam nodig heeft omdat je snapt hoe eten werkt, omdat je weet wat er te koop is in voedingsland en omdat je je niet laat leiden door de cijfers op de weegschaal maar je eigen gezonde verstand.

Eet je lever gezond

Wie de lever goed verzorgt, krijgt er energie, een goed gewicht en een goed humeur voor terug. Daarom zeven tips voor een lever in...