Lekker Gezond 11

Lekker Gezond 11 | Meer eten is (soms) beter

Yes! Het mag een onsje meer zijn 

Word je ook zo moe van het woord minder? Minder suiker, koolhydraten, e-nummers en vet … Stop met minderen, zet vanaf nu de verdubbelaar in! Lekker Gezond 11 laat in deze editie zien dat je van heel veel voedingsmiddelen niet minder moet eten, maar juist meer.

Meer kaas, soep en chocolade bijvoorbeeld. Want hoe maak je de perfecte kaasplank? Een zelfgemaakte groentebouillon? Wat maak je met rauwe cacao? Je leest het in deze editie. Ook krijg je antwoord op deze breinkraker: Gaat elk pondje door het mondje? (Nee! Maar zo slank je wel af!). En ben je een echte emotie-eter? Dan presenteren we troosteten dat wel werkt.

Over Lekker Gezond

Lekker gezond = het nieuwe eten! In dit lifestyle magazine over gezond eten ontdek je de link tussen goed koken (én kopen) en goed voor jezelf zorgen (voor jezelf en voor een ander).

Lekker gezond draait om lekker en om genieten; het informeert en inspireert. Het is weten wat je lichaam nodig heeft omdat je snapt hoe eten werkt, omdat je weet wat er te koop is in voedingsland en omdat je je niet laat leiden door de cijfers op de weegschaal maar je eigen gezonde verstand.

Wat is het verschil tussen kwark en yoghurt?

Ze staan naast elkaar in het zuivelschap, zijn allebei wit en worden (vaak) op dezelfde manier gegeten. Daar houden de overeenkomsten tussen kwark en...