Lekker Gezond 10

Lekker Gezond 10 | Kom aan de kook

Kom aan de kooklekker gezond 10

De zussen Janine en Annemiek Jansen zijn een uniek kookduo: de één is cardioloog, de ander kok. En wat krijg je als je de kennis en kunde van die twee roert, mengt en laat pruttelen? Hartstikke lekker eten, met de nadruk op … hart. Lekker Gezond 10 maakt elke belofte waar: Lekker én Gezond.

Lekker Gezond onthult in deze editie de lekkerste adressen in Maastricht, kent de geheimen van gelukkige mensen, ontdekt het beste recept voor pannenkoekenbeslag en weet hoe dit jaar jouw goede voornemens wel gaan lukken. Tot slot: kun je je hormonen temmen met voeding? Zeker weten van wel, moet je wel lekker aan de kook!

Over Lekker Gezond

Lekker gezond = het nieuwe eten! In dit lifestyle magazine over gezond eten ontdek je de link tussen goed koken (én kopen) en goed voor jezelf zorgen (voor jezelf en voor een ander).

Lekker gezond draait om lekker en om genieten; het informeert en inspireert. Het is weten wat je lichaam nodig heeft omdat je snapt hoe eten werkt, omdat je weet wat er te koop is in voedingsland en omdat je je niet laat leiden door de cijfers op de weegschaal maar je eigen gezonde verstand.

Wat is het verschil tussen kwark en yoghurt?

Ze staan naast elkaar in het zuivelschap, zijn allebei wit en worden (vaak) op dezelfde manier gegeten. Daar houden de overeenkomsten tussen kwark en...