Lekker Gezond 5 | Doei fitgirls en marketeer! Ik kies gewoon gezond

Estée Strooker veroverde als niet-vegetariër Nederland met een prei in haar ene hand en een bos radijzen in de andere. Haar missie als chef is niet iedereen vegan te maken. Wel: wat eet je? En wat is de impact daarvan op de wereld om ons heen? Estée deelt haar visie over koken en warenkennis.

In deze zomereditie onderzoekt Lekker Gezond het ‘Instagramdieet’. Social media lijkt de plek voor fitgirls om zich te profileren met gezonde voeding. Instagram staat vol foto’s van smoothiebowls en groene salades. Wanneer werd gezond eten een imago-ding? Verder: eet je spierpijn weg met magnesiumrijke voeding, maak je eigen lavendelolie voor in de keuken en eet meer ver voor minder kilo’s.

Oogst de zomer met deze Lekker Gezond, veel leesplezier!

Over Lekker Gezond

Lekker gezond = het nieuwe eten! In dit lifestyle magazine over gezond eten ontdek je de link tussen goed koken (én kopen) en goed voor jezelf zorgen (voor jezelf en voor een ander).

Lekker gezond draait om lekker en om genieten; het informeert en inspireert. Het is weten wat je lichaam nodig heeft omdat je snapt hoe eten werkt, omdat je weet wat er te koop is in voedingsland en omdat je je niet laat leiden door de cijfers op de weegschaal maar je eigen gezonde verstand.

Eet je lever gezond

Wie de lever goed verzorgt, krijgt er energie, een goed gewicht en een goed humeur voor terug. Daarom zeven tips voor een lever in...