Lekker Gezond 8

Lekker Gezond 8 | Mens, eet eens anders!

Mens, eet eens anders!

Iets nieuws eten is lekker, maar zeg eens eerlijk: hoe vaak maak je echt wat anders? Lekker Gezond 8 daagt je uit. We presenteren je in deze editie een schat aan ideeën. Alles kan: koude havermout, cocktails zonder alcohol en recepten met boekweit.

Is je dat nog niet gek genoeg? Ga dan koken met bloemen. Maak zelf bloemboter, pesto van Oost-Indische kers en koolsalade met goudsbloem. Makkelijker dan je denkt! Tot slot ontleden we een vette kwestie: hoe zit het nu met boter? Beter smeren of moet je het weren? Maak je klaar voor lekker, smeuïge en vette feiten …

Over Lekker Gezond

Lekker gezond = het nieuwe eten! In dit lifestyle magazine over gezond eten ontdek je de link tussen goed koken (én kopen) en goed voor jezelf zorgen (voor jezelf en voor een ander).

Lekker gezond draait om lekker en om genieten; het informeert en inspireert. Het is weten wat je lichaam nodig heeft omdat je snapt hoe eten werkt, omdat je weet wat er te koop is in voedingsland en omdat je je niet laat leiden door de cijfers op de weegschaal maar je eigen gezonde verstand.

Eet je lever gezond

Wie de lever goed verzorgt, krijgt er energie, een goed gewicht en een goed humeur voor terug. Daarom zeven tips voor een lever in...