Lekker Gezond 4 | Dit is Marjolein, de leukste kruidenvrouw van NL

Flowerpower als geneeskracht? Ja! Lekker Gezond ontmoette Marjolein, de leukste wandelende en pratende kruidenencyclopedie van ons land. Ze wil Moeder Natuur terugbrengen in onze keukens, maar veroverde eerst de harten van de redactie van Lekker Gezond. Inspirerend, motiverend en praktisch!

De voorjaarseditie van Lekker Gezond draait om groente, de moestuin en onze bodem. We koken, blenderen en wecken met alle tinten groen. Onderzoeken of biologisch echt gezonder voor ons is, of slechts een groen sprookje. En tot slot: een moestuinplan voor dummies.

Zet je mind op groen en je tanden in het voorjaar.

Over Lekker Gezond

Lekker gezond = het nieuwe eten! In dit lifestyle magazine over gezond eten ontdek je de link tussen goed koken (én kopen) en goed voor jezelf zorgen (voor jezelf en voor een ander).

Lekker gezond draait om lekker en om genieten; het informeert en inspireert. Het is weten wat je lichaam nodig heeft omdat je snapt hoe eten werkt, omdat je weet wat er te koop is in voedingsland en omdat je je niet laat leiden door de cijfers op de weegschaal maar je eigen gezonde verstand.

Eet je lever gezond

Wie de lever goed verzorgt, krijgt er energie, een goed gewicht en een goed humeur voor terug. Daarom zeven tips voor een lever in...