Lekker Gezond 15 | Kom uit je comfortzone

Kom uit je comfortzone

Wakker worden, de winter is voorbij! Het voorjaar komt eraan. Langzaam komt alles buiten weer tot leven. En jij & je keuken ook. We zeggen dag tegen stamppotten en hallo tegen fris, groen en nieuwe ingrediënten. De lente op je bord: lichter, luchtiger en lekkerder. Ga op eetavontuur. Leer luisteren naar je lijf en ga kokend leren geloven in jezelf. 

In deze Lekker Gezond:

  • Van reizen komt koken
  • Kokend leren geloven in jezelf
  • Gluren bij de foodsisters
  • Leer luisteren naar jezelf en lijn nóóit meer
  • De lekkerste en gezondste salade
  • Minder kopen, meer koken
  • Kookles met zeewier
  • Lekker Gezond in Groningen
  • Extra: knip-uit-recepten

Preview | Lekker Gezond 15

Over Lekker Gezond

Lekker gezond = het nieuwe eten! In dit lifestyle magazine over gezond eten ontdek je de link tussen goed koken (én kopen) en goed voor jezelf zorgen (voor jezelf en voor een ander).

Lekker gezond draait om lekker en om genieten; het informeert en inspireert. Het is weten wat je lichaam nodig heeft omdat je snapt hoe eten werkt, omdat je weet wat er te koop is in voedingsland en omdat je je niet laat leiden door de cijfers op de weegschaal maar je eigen gezonde verstand.

Wat is het verschil tussen kwark en yoghurt?

Ze staan naast elkaar in het zuivelschap, zijn allebei wit en worden (vaak) op dezelfde manier gegeten. Daar houden de overeenkomsten tussen kwark en...