Lekker Gezond 7

Lekker Gezond 7 | Een droomlijf start in de keuken

Een droomlijf start in de keuken

Superfoods, slowjuices en smoothiebowls waren jarenlang hét symbool voor gezond eten. Maar we willen geen super meer, we willen … gewoon. Maar is ‘gewoon’ wel zo gezond?
Lekker Gezond zoekt naar al het ongewone en bijzondere van ‘gewoon eten’.

Met: dips tegen een dip. Ontdek de oerkracht van knollen en wortels. En kauw je krachtig voor een betere concentratie, minder vetrolletjes en minder buikpijn. Met een interview met Asja Tsachigova over haar boek Dreambody en stappenplan voor meer energie.

Over Lekker Gezond

Lekker gezond = het nieuwe eten! In dit lifestyle magazine over gezond eten ontdek je de link tussen goed koken (én kopen) en goed voor jezelf zorgen (voor jezelf en voor een ander).

Lekker gezond draait om lekker en om genieten; het informeert en inspireert. Het is weten wat je lichaam nodig heeft omdat je snapt hoe eten werkt, omdat je weet wat er te koop is in voedingsland en omdat je je niet laat leiden door de cijfers op de weegschaal maar je eigen gezonde verstand.

Eet je lever gezond

Wie de lever goed verzorgt, krijgt er energie, een goed gewicht en een goed humeur voor terug. Daarom zeven tips voor een lever in...