Lekker Gezond 9

Lekker Gezond 9 | De herfst kan de pot op!

De herfst kan de pot op (en zo doe je dat!)

In Lekker Gezond gaat het waaien en stormen: de herfst breekt bijna los en daar kan je maar beter goed op voorbereid zijn. De herfst kan de pot op! Hoe? Met je eigen chutneys, jam en azijn natuurlijk … Ontdek verder de 10 keukengeheimen voor een ijzersterke weerstand en de beste ingrediënten als je verlangt naar meer glans in je haar.

Anne Marie Reuzenaar was de eerste anti-suikerpionier van ons land. Maar haar visie op goed eten gaat verder dan alleen suiker. “Gezond eten begint niet in je keuken, maar in je bed!” Maak eens je eigen kastanjepuree, groene pannenkoeken en de beste soufflé van je leven.

Over Lekker Gezond

Lekker gezond = het nieuwe eten! In dit lifestyle magazine over gezond eten ontdek je de link tussen goed koken (én kopen) en goed voor jezelf zorgen (voor jezelf en voor een ander).

Lekker gezond draait om lekker en om genieten; het informeert en inspireert. Het is weten wat je lichaam nodig heeft omdat je snapt hoe eten werkt, omdat je weet wat er te koop is in voedingsland en omdat je je niet laat leiden door de cijfers op de weegschaal maar je eigen gezonde verstand.

Wat is het verschil tussen kwark en yoghurt?

Ze staan naast elkaar in het zuivelschap, zijn allebei wit en worden (vaak) op dezelfde manier gegeten. Daar houden de overeenkomsten tussen kwark en...

Eet je lever gezond