Wie ziek is en naar een arts gaat, komt vaak thuis met een recept voor medicijnen. Maar op je doktersrecept staat nooit een boodschappenlijstje of een weekmenu. Gek eigenlijk, want iedereen weet hoe essentieel gezond eten is voor een goede gezondheid. En dat gaat verder dan een kiwi voor je weerstand en worteltjes voor je ogen. Exact daarover gaat dit boek Voeding als medicijn.

Hoe gebruik je voeding om gezond te zijn en gezond te blijven? In dit unieke naslagwerk lees je hoe je voeding kunt inzetten om gezond te zijn en gezond te blijven. Wat eet je voor een goede basisweerstand en een betere conditie? Wat staat er op je boodschappenlijst als je een verkoudheid voelt aankomen? En: welk eten helpt als je nerveus bent, als je nagels snel scheuren of als je veel rimpels hebt?

De geheel herziene editie van Voeding als medicijn laat zien dat gezondheid start in je keuken!

  • Unieke eet-adviezen voor meer dan 70 kwalen
  • 7 extra dossiers; paleodieet bij diabetes, superfoods van eigen bodem, darmen van invloed op je humeur, gezond afvallen, voedingstrends van de toekomst, de relatie tussen kanker en vlees en snelle en langzame koolhydraten, wat is het verschil.
  • € 19,95

Bestel nu een exemplaar van Voeding als medicijn in onze webshop »

Inkijkexemplaar

Video