Zomerse rode bieten salade met knolselderij en geitenkaas
Porties Prep Tijd
4-6personen 35minuten
Porties Prep Tijd
4-6personen 35minuten
Ingrediënten
Voor de dressing:
Voor de salade:
Instructies
  1. Voor de dressing: Pers de sinaasappels en de citroen uit.
  2. Doe het uitgeperste sap en de overige ingrediënten voor de dressing in de mengbeker en meng ze gedurende 1 minuut.
  3. Voor de salade: Bevestig de grove raspschijf in de mengkom van de foodprocessor. Schil de groente en rasp ze dan. Giet de dressing over de geraspte groente en zorg ervoor dat het geheel afgedekt wordt.
  4. Laat de dressing 30 minuten intrekken.
  5. Snij de geitenkaas in blokjes en verdeel over de salade.
Benodigdheden:
  1. Foodprocessor
Notities

Tip van de Chef: de knolselderij kan ook vervangen worden door wortels.

Benodigdheden: Foodprocessor Kenwood
Dit recept is afkomstig van Kenwoodclub.nl