Zomerse rode bieten salade met knolselderij en geitenkaas

    1521

    Deze frisse salade met bietjes, knolselderij en geitenkaas heeft een prachtige smaakcombinatie. Heerlijk voor warme dagen als maaltijdsalade of als lunch. Probeer het eens!

    Recept Afdrukken
    Zomerse rode bieten salade met knolselderij en geitenkaas
    Maaltijd Maaltijdsalade
    Prep Tijd 35 minuten
    Porties
    personen
    Ingrediënten
    Voor de dressing:
    Voor de salade:
    Maaltijd Maaltijdsalade
    Prep Tijd 35 minuten
    Porties
    personen
    Ingrediënten
    Voor de dressing:
    Voor de salade:
    Instructies
    1. Voor de dressing: Pers de sinaasappels en de citroen uit.
    2. Doe het uitgeperste sap en de overige ingrediënten voor de dressing in de mengbeker en meng ze gedurende 1 minuut.
    3. Voor de salade: Bevestig de grove raspschijf in de mengkom van de foodprocessor. Schil de groente en rasp ze dan. Giet de dressing over de geraspte groente en zorg ervoor dat het geheel afgedekt wordt.
    4. Laat de dressing 30 minuten intrekken.
    5. Snij de geitenkaas in blokjes en verdeel over de salade.
    Benodigdheden:
    1. Foodprocessor
    Notities

    Tip van de Chef: de knolselderij kan ook vervangen worden door wortels.

    Benodigdheden: Foodprocessor Kenwood
    Dit recept is afkomstig van Kenwoodclub.nl