Home Recepten Gerechten met fruit Zomercrush met rood fruit en zure zuivel

Zomercrush met rood fruit en zure zuivel

0
Zomercrush met rood fruit en zure zuivel

Altijd tijd voor een smoothie

Recept Afdrukken
Zomercrush met rood fruit en zure zuivel
Porties
Ingrediënten
Porties
Ingrediënten
Instructies
  1. Doe het fruit in de blender of maal het kort met de staafmixer.
  2. Voeg de yoghurt en karnemelk toe en maal tot het bijna fijn is.
  3. Doe de ijsblokjes in een oude (schone) theedoek, vouw deze samen, leg op een snijplank en sla er met de bodem van een steelpan op zodat het ijs ‘gecrushed’ wordt.
  4. Schep het ‘crushed’ ijs in een kan en giet het yoghurt/fruitmengsel erop.
  5. Garneer met nog wat extra frambozen, aardbeien, bessen en zomertijm, munt of basilicum.
Notities

Recept, styling en fotografie door:
logo_ztrdg

Zo lekker is ZTRDG! Voor gezondNU zal de zaterdag nooit meer hetzelfde zijn sinds we ZTRDG ontmoetten: een inspirerend online platform waar heerlijke recepten staan én waar je de betere culinaire adresjes vindt voor eerlijke, bijzondere en vaak biologische ingrediënten. ZTRDG slaagt erin om alles wat gezond is zo klaar te maken dat je maag ervan begint te rammelen.

Kijk op ztrdg.nl »

Vorig artikel Waterkerssoep met sint-jakobsschelpen
Volgend artikel Kies de noot die bij jou past
Avatar
Wij denken in food. Op gevoel, ervaring én intuïtie. We willen merken in food laten schitteren door zichzelf te laten zijn. Samen werken we keihard om de visualisering en kwaliteit van food content beter te maken door voor elk merk een eigen identiteit te ontwikkelen. Creating Culinary ID noemen we dat. Een visuele identiteit waarmee we inspireren en verwonderen. Meer samenwerken, meer disciplines en ervaren en jong talent onder één dak. Voor fotografie, film, animaties, en receptontwikkeling. Of het nou packaging beelden zijn, een campagne, (video)content voor je website of social media. Met ons team van fotografen, foodstylisten, beeldbewerkers en producers helpen we je graag jouw identiteit te vinden. <a href="http://twentyten.nl/">Kijk op TwentyTen.nl »</a>