Home Recepten Zelfgemaakte potaugurkjes in’t zuur

Zelfgemaakte potaugurkjes in’t zuur

0
Zelfgemaakte potaugurkjes in’t zuur
Recept Afdrukken
Zelfgemaakte potaugurkjes in’t zuur
In zure bommen zit soms flink wat zout! Als je ze zelf maakt, bepaal je zelf het zoutquotum.
Kook Tijd 10 minuten
Passieve Tijd 8 uur laten rusten
Porties
porties
Ingrediënten
Kook Tijd 10 minuten
Passieve Tijd 8 uur laten rusten
Porties
porties
Ingrediënten
Instructies
  1. Snijd of pers de knoflook fijn.
  2. Doe alle ingrediënten (behalve de augurken) in een ruime pan.
  3. Breng dit alles aan de kook.
  4. Leg de augurken in schone warmtebestendige pot(ten).
  5. Giet het hete azijnmengsel over de augurken en laat deze helemaal afkoelen.
  6. Sluit goed af, zet de pot donker weg.
  7. Zo blijven je eigen augurkjes enkele weken goed.
  8. Als je zoetzure augurken wenst, kun je wat - zo’n 50 gram - rietsuiker toevoegen.
Notities

¡kook!

NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!

Bestel direct in onze webshop »

Vorig artikel Slaapbrood met bananen en bloempjes
Volgend artikel Spaghetti met kokkels en garnalen
Avatar
Wij denken in food. Op gevoel, ervaring én intuïtie. We willen merken in food laten schitteren door zichzelf te laten zijn. Samen werken we keihard om de visualisering en kwaliteit van food content beter te maken door voor elk merk een eigen identiteit te ontwikkelen. Creating Culinary ID noemen we dat. Een visuele identiteit waarmee we inspireren en verwonderen. Meer samenwerken, meer disciplines en ervaren en jong talent onder één dak. Voor fotografie, film, animaties, en receptontwikkeling. Of het nou packaging beelden zijn, een campagne, (video)content voor je website of social media. Met ons team van fotografen, foodstylisten, beeldbewerkers en producers helpen we je graag jouw identiteit te vinden. <a href="http://twentyten.nl/">Kijk op TwentyTen.nl »</a>