Home Recepten Boter, olie en vet Zalm met kruidenkorst

Zalm met kruidenkorst

0
Zalm met kruidenkorst

Mooie verse vis heeft weinig nodig om te stralen op je bord

Recept Afdrukken
Zalm met kruidenkorst
Maaltijd Hoofdgerecht
Passieve Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Extra nodig
Maaltijd Hoofdgerecht
Passieve Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Extra nodig
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180ºC.
  2. Rasp de schil van een halve biologische citroen.
  3. Hak dit samen met de dille, knoflook en het brood grof in een keukenmachine.
  4. Roer er de olijfolie door en breng op smaak met wat peper.
  5. Verdeel het mengsel over de zalm en plaats deze tien minuten in de oven.
  6. Snipper in de tussentijd een ui.
  7. Verwarm een pan met olie en fruit de ui.
  8. Snijd de andijvie grof en bak deze op hoog vuur.
  9. Spoel de zwarte bonen af en doe ze in de pan bij de andijvie.
  10. Hak ook de ansjovis grof en roer hem samen met de kappertjes door de andijvie.
  11. Serveer samen met de zalm en garneer met de partjes citroen.
Notities

¡kook!

NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!

Bestel direct in onze webshop »

Recept, styling en fotografie door:
logo_ztrdg

Zo lekker is ZTRDG! Voor gezondNU zal de zaterdag nooit meer hetzelfde zijn sinds we ZTRDG ontmoetten: een inspirerend online platform waar heerlijke recepten staan én waar je de betere culinaire adresjes vindt voor eerlijke, bijzondere en vaak biologische ingrediënten. ZTRDG slaagt erin om alles wat gezond is zo klaar te maken dat je maag ervan begint te rammelen.

Kijk op ztrdg.nl »

Vorig artikel Gemarineerde verse sardines met krieltjes
Volgend artikel Rabarber-aardbeimoes met kokosbloesemsuiker
Avatar
Wij denken in food. Op gevoel, ervaring én intuïtie. We willen merken in food laten schitteren door zichzelf te laten zijn. Samen werken we keihard om de visualisering en kwaliteit van food content beter te maken door voor elk merk een eigen identiteit te ontwikkelen. Creating Culinary ID noemen we dat. Een visuele identiteit waarmee we inspireren en verwonderen. Meer samenwerken, meer disciplines en ervaren en jong talent onder één dak. Voor fotografie, film, animaties, en receptontwikkeling. Of het nou packaging beelden zijn, een campagne, (video)content voor je website of social media. Met ons team van fotografen, foodstylisten, beeldbewerkers en producers helpen we je graag jouw identiteit te vinden. <a href="http://twentyten.nl/">Kijk op TwentyTen.nl »</a>