Home Recepten Zaligzacht gestoomde kabeljauw met noedels

Zaligzacht gestoomde kabeljauw met noedels

0
Zaligzacht gestoomde kabeljauw met noedels

Lekker gestoomde vis. Zacht voor je maag, heerlijk voor de lijn

Recept Afdrukken
Zaligzacht gestoomde kabeljauw met noedels
Maaltijd Hoofdgerecht
Passieve Tijd 25 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Voor de dressing: 3 eetlepels azijn
Maaltijd Hoofdgerecht
Passieve Tijd 25 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Voor de dressing: 3 eetlepels azijn
Instructies
  1. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking
  2. Zet ze even weg om af te koelen
  3. Snijd de wortelen, komkommer en rammenas in dunne reepjes
  4. Hak de peterselie, koriander en munt grof
  5. Meng de groenten en kruiden door de afgekoelde noedels
  6. Rooster het sesamzaad kort in een droge koekenpan
  7. Neem nu een pan waarin gestoomd kan worden, vul deze met een laagje water en breng dit aan de kook
  8. Bestrooi de kabeljauw met zout en peper
  9. Schil de gember en snijd in dunne reepjes
  10. Knip een cirkel uit het bakpapier en plaats deze in de stoommand (dit voorkomt dat de vis blijft plakken)
  11. Doe de vis in de stoommand en strooi er gember over
  12. Plaats de stoommand op de pan met kokend water, zet het vuur laag en doe de deksel op de stoommand
  13. Stoom de kabeljauwfilet in zo’n vijf minuten gaar
  14. Meng voor de dressing azijn, sojasaus en vissaus en schenk over de salade
  15. Hak de pinda’s grof en strooi ze samen met de radijskiemen en sesamzaadjes over de salade.
Notities

¡kook!

NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!

Bestel direct in onze webshop »

Recept, styling en fotografie door:
logo_ztrdg

Zo lekker is ZTRDG! Voor gezondNU zal de zaterdag nooit meer hetzelfde zijn sinds we ZTRDG ontmoetten: een inspirerend online platform waar heerlijke recepten staan én waar je de betere culinaire adresjes vindt voor eerlijke, bijzondere en vaak biologische ingrediënten. ZTRDG slaagt erin om alles wat gezond is zo klaar te maken dat je maag ervan begint te rammelen.

Kijk op ztrdg.nl »

Vorig artikel Zo gezond is meer kleur op je bord
Volgend artikel DIY-crackers met verse geitenkaas
Avatar
Wij denken in food. Op gevoel, ervaring én intuïtie. We willen merken in food laten schitteren door zichzelf te laten zijn. Samen werken we keihard om de visualisering en kwaliteit van food content beter te maken door voor elk merk een eigen identiteit te ontwikkelen. Creating Culinary ID noemen we dat. Een visuele identiteit waarmee we inspireren en verwonderen. Meer samenwerken, meer disciplines en ervaren en jong talent onder één dak. Voor fotografie, film, animaties, en receptontwikkeling. Of het nou packaging beelden zijn, een campagne, (video)content voor je website of social media. Met ons team van fotografen, foodstylisten, beeldbewerkers en producers helpen we je graag jouw identiteit te vinden. <a href="http://twentyten.nl/">Kijk op TwentyTen.nl »</a>