Home Recepten Wintersoep met verrassingspakketjes

Wintersoep met verrassingspakketjes

0
Wintersoep met verrassingspakketjes
Recept Afdrukken
Wintersoep met verrassingspakketjes
Maaltijd Lunch
Kook Tijd 30 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Lunch
Kook Tijd 30 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
 1. Snijd de pompoen in blokjes en kook ze in tien minuten bijna gaar. Giet af en breng op smaak met zout en peper. Zet de pompoen even apart.
 2. Breng ondertussen in een grote pan water aan de kook.
 3. Haal de buitenste lelijke bladeren van de savooiekool. Pak acht mooie bladeren van de kool af.
 4. Kook deze tien minuten, giet ze af en spoel ze af met koud water.
 5. Hak de walnoten fijn en snij de lente-uitjes in ringen.
 6. Haal de middennerf uit de kool en maak per koolblad twee rolletjes.
 7. Vul deze met een deel van de pompoen en walnoten.
 8. Breng in dezelfde pan de groentebouillon aan de kook.
 9. Snijd de kastanjechampignons in vieren en voeg deze toe aan de bouillon. Laat ze vijf minuten mee koken.
 10. Plaats de rolletjes in vier soepkommen samen met de overgebleven pompoen.
 11. Schenk de bouillon samen met de champignons op de koolrolletjes en garneer met de achtergehouden walnoten, lente-ui en daikon cress of een andere soort cress naar wens.
Notities

¡kook!

NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!

Bestel direct in onze webshop »

Twentyten

Food spreekt voor zich. Althans, als je het goed doet. Dat gaat altijd over lekker, en over beeld van topkwaliteit. Hoe ziet het er het allerlekkerst uit? Twentyten denkt in food en vaart daarbij op gevoel, ervaring én intuïtie. Twentyten willen merken in food laten schitteren door zichzelf te laten zijn, voor elk merk een eigen identiteit te ontwikkelen. Een visuele identiteit waarmee we met ons team van fotografen, foodstylisten, beeldbewerkers en producers inspireren en verwonderen.

Vorig artikel Groentefriet uit de oven
Volgend artikel Bietentrio met citrus
Avatar
Wij denken in food. Op gevoel, ervaring én intuïtie. We willen merken in food laten schitteren door zichzelf te laten zijn. Samen werken we keihard om de visualisering en kwaliteit van food content beter te maken door voor elk merk een eigen identiteit te ontwikkelen. Creating Culinary ID noemen we dat. Een visuele identiteit waarmee we inspireren en verwonderen. Meer samenwerken, meer disciplines en ervaren en jong talent onder één dak. Voor fotografie, film, animaties, en receptontwikkeling. Of het nou packaging beelden zijn, een campagne, (video)content voor je website of social media. Met ons team van fotografen, foodstylisten, beeldbewerkers en producers helpen we je graag jouw identiteit te vinden. <a href="http://twentyten.nl/">Kijk op TwentyTen.nl »</a>