Winterquiche met boerenkool en geitenkaas

    1178
    Recept Afdrukken
    Winterquiche met boerenkool en geitenkaas
    Kook Tijd 25 minuten
    Passieve Tijd 65 minuten
    Porties
    personen
    Ingrediënten
    Voor het deeg:
    Voor de vulling:
    Kook Tijd 25 minuten
    Passieve Tijd 65 minuten
    Porties
    personen
    Ingrediënten
    Voor het deeg:
    Voor de vulling:
    Instructies
    1. Verwarm de oven voor op 190 graden.
    2. Meng het volkorenmeel samen met het zout.
    3. Snijd de boter in blokjes en doe deze samen met het meel, het ei en het water in een kom.
    4. Kneed dit vervolgens kort tot een soepel deeg en laat het een kwartiertje rusten in de koelkast.
    5. Snijd ondertussen de pompoen in blokjes en kook deze samen met de boerenkool in tien minuten bijna gaar.
    6. Giet de pompoen en boerenkool af.
    7. Rol het deeg uit en bekleed daar de quichevorm mee.
    8. Klop in een kom de eieren samen met de kokosmelk tot een luchtig beslag.
    9. Vul de quiche met de groenten en giet er het eimengsel overheen.
    10. Brokkel de geitenkaas over de quiche en zet hem in de oven.
    11. Bak de quiche in drie kwartier goudbruin.
    12. Serveer met een frisse groene salade.
    Deel dit Recept