Warm rood fruit met een bolletje ijs

    268
    Warm rood fruit met een bolletje ijs

    In de wintermaanden haal je rood fruit uit de vriezer van de supermarkt

    Recept Afdrukken
    Warm rood fruit met een bolletje ijs
    Maaltijd Nagerecht
    Kook Tijd 10 minuten
    Porties
    personen
    Ingrediënten
    Maaltijd Nagerecht
    Kook Tijd 10 minuten
    Porties
    personen
    Ingrediënten
    Instructies
    1. Maak de aardbeien schoon en snijd de grote aardbeien doormidden of in kwarten.
    2. Was het overige fruit.
    3. Vermeng al het fruit en voeg kruidnagel en kaneel toe.
    4. Schep een paar lepels van het fruitmengsel in je pannetje en verwarm.
    5. Laat het zo’n vijf minuten doorkoken tot het sap loslaat en roer het dan voorzichtig om.
    6. Serveer wanneer het fruit nog warm is met een bolletje ijs, munt en fijngehakte amandelen.
    Notities

    ¡kook!

    NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!

    Bestel direct in onze webshop »

    Twentyten

    Food spreekt voor zich. Althans, als je het goed doet. Dat gaat altijd over lekker, en over beeld van topkwaliteit. Hoe ziet het er het allerlekkerst uit? Twentyten denkt in food en vaart daarbij op gevoel, ervaring én intuïtie. Twentyten willen merken in food laten schitteren door zichzelf te laten zijn, voor elk merk een eigen identiteit te ontwikkelen. Een visuele identiteit waarmee we met ons team van fotografen, foodstylisten, beeldbewerkers en producers inspireren en verwonderen.