
Kook Tijd | 30 minuten |
Porties |
personen
|
Ingrediënten
- 1 kleine biologische ui
- 450 gram biologische kastanjechampignons
- 1 bos biologische rucola
- olie om te bakken
- 350 gram volkorenspaghetti
- 4 biologische eieren
- 50 milliliter witte wijn
- 200 milliliter biologische crème fraîche, slagroom of lightroom
- eventueel zout en peper
- 150 gram geraspte Hollandse harde boerenkaas
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een ruime pan met water aan de kook. Snipper de ui. Snijd de champignons in plakjes en de rucola grof.
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking.
- Kook de eieren vijf à zes minuten mee met de spaghetti.
- Bak de champignons in een paar minuten lichtbruin, voeg de ui toe en bak hem even mee. Blus het af met wijn.
- Breng alles aan de kook en voeg de crème fraîche toe.
- Voeg wat peper toe aan de saus en eventueel zout.
- Kook hem even door tot hij licht gebonden is.
- Giet de spaghetti af en schep de champignonsaus erdoor.
- Schep als laatste de rucola erdoor en serveer direct, zodat de rucola nog iets knapperig is.
- Geef de zachtgekookte eitjes erbij en bestrooi met geraspte kaas.