Home Recepten Gerechten met fruit Verse vijgen met geitenkaas en sticky noten

Verse vijgen met geitenkaas en sticky noten

0
Verse vijgen met geitenkaas en sticky noten

Combineertip – Zorg dat in een gerecht uiteenlopende smaken samenkomen, zoals fris en zoet of zout en aards

Recept Afdrukken
Verse vijgen met geitenkaas en sticky noten
Maaltijd Voorgerecht
Kook Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Sticky noten:
Maaltijd Voorgerecht
Kook Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Sticky noten:
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Begin met de sticky noten.
  3. Doe de ahornsiroop en het klontje boter in een klein pannetje en verwarm tot de boter is gesmolten.
  4. Voeg de noten toe en roer goed door.
  5. Spreid de noten gelijkmatig uit over een bakpapiertje en verdeel het zout en de gedroogde chilipeper erover.
  6. Laat het ruim een uur iets uitharden.
  7. Snijd de vijgen in vier parten maar niet helemaal door, zodat ze hun vorm behouden.
  8. Vul de vijgen met de geitenkaas, tijm, peper en zout.
  9. Zet de vijgen zeven minuten in de oven tot de geitenkaas is gesmolten.
  10. Serveer de vijgen samen met de sticky noten en verdeel er nog wat verse tijm over.
Notities

¡kook!

NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!

Bestel direct in onze webshop »

Twentyten

Food spreekt voor zich. Althans, als je het goed doet. Dat gaat altijd over lekker, en over beeld van topkwaliteit. Hoe ziet het er het allerlekkerst uit? Twentyten denkt in food en vaart daarbij op gevoel, ervaring én intuïtie. Twentyten willen merken in food laten schitteren door zichzelf te laten zijn, voor elk merk een eigen identiteit te ontwikkelen. Een visuele identiteit waarmee we met ons team van fotografen, foodstylisten, beeldbewerkers en producers inspireren en verwonderen.

Vorig artikel De 5 geheimen van bloemkool
Volgend artikel Knolselderijsoep met krokante boerenkool
Avatar
Wij denken in food. Op gevoel, ervaring én intuïtie. We willen merken in food laten schitteren door zichzelf te laten zijn. Samen werken we keihard om de visualisering en kwaliteit van food content beter te maken door voor elk merk een eigen identiteit te ontwikkelen. Creating Culinary ID noemen we dat. Een visuele identiteit waarmee we inspireren en verwonderen. Meer samenwerken, meer disciplines en ervaren en jong talent onder één dak. Voor fotografie, film, animaties, en receptontwikkeling. Of het nou packaging beelden zijn, een campagne, (video)content voor je website of social media. Met ons team van fotografen, foodstylisten, beeldbewerkers en producers helpen we je graag jouw identiteit te vinden. <a href="http://twentyten.nl/">Kijk op TwentyTen.nl »</a>