Home Recepten Lekker drinken Verfrissende sinaasappellimonade met gember en venkel

Verfrissende sinaasappellimonade met gember en venkel

0
Verfrissende sinaasappellimonade met gember en venkel

Venkel heeft een mooie, frisse anijssmaak

Recept Afdrukken
Verfrissende sinaasappellimonade met gember en venkel
Maaltijd Drinken
Kook Tijd 20 minuten
Porties
personen
Maaltijd Drinken
Kook Tijd 20 minuten
Porties
personen
Instructies
  1. Pers de sinaasappels uit en zeef de pitjes eruit.
  2. Snijd één knol venkel in stukken (houd de ander apart voor garnering).
  3. Maak de gember schoon en snijd hier plakjes van.
  4. Doe alle ingrediënten samen in een pannetje en voeg hier de honing aan toe, breng langzaam aan de kook zodat het sinaasappelsap iets indikt.
  5. Laat het acht tot tien minuten zachtjes pruttelen.
  6. Laat daarna de siroop afkoelen.
  7. Snijd de andere venkelknol in langwerpige plakken, ook de sinaasappel mag in schijven (wel eerst pellen!).
  8. Vul de glazen met een plakje venkel en schijfje sinaasappel.
  9. Doe in elk glas een klein laagje van de sinaasappelsiroop en leng aan met water en crushed ice.
  10. Garneer met het sap van de limoen en het loof van de venkelknol.
Notities

¡kook!

NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!

Bestel direct in onze webshop »

Twentyten

Food spreekt voor zich.
Althans, als je het goed doet.
Dat gaat altijd over lekker, en over beeld van topkwaliteit.
Hoe ziet het er het allerlekkerst uit? Twentyten denkt in food en vaart daarbij op gevoel, ervaring én intuïtie.
Twentyten willen merken in food laten schitteren door zichzelf te laten zijn, voor elk merk een eigen identiteit te ontwikkelen.
Een visuele identiteit waarmee we met ons team van fotografen, foodstylisten, beeldbewerkers en producers inspireren en verwonderen.

Vorig artikel Goedgevulde sandwich met gegrilde groente
Volgend artikel Win een luxe waterkoker van Teapottery
Avatar
Wij denken in food. Op gevoel, ervaring én intuïtie. We willen merken in food laten schitteren door zichzelf te laten zijn. Samen werken we keihard om de visualisering en kwaliteit van food content beter te maken door voor elk merk een eigen identiteit te ontwikkelen. Creating Culinary ID noemen we dat. Een visuele identiteit waarmee we inspireren en verwonderen. Meer samenwerken, meer disciplines en ervaren en jong talent onder één dak. Voor fotografie, film, animaties, en receptontwikkeling. Of het nou packaging beelden zijn, een campagne, (video)content voor je website of social media. Met ons team van fotografen, foodstylisten, beeldbewerkers en producers helpen we je graag jouw identiteit te vinden. <a href="http://twentyten.nl/">Kijk op TwentyTen.nl »</a>