Veggie pastasalade met rode biet

    148

    Walnootolie en frambozenazijn is een onverwacht hemelse combinatie. Vooral in een maaltijdsalade met rodelinzenpasta, rode biet, spinazie en pastinaak.

    Dit recept is afkomstig van Oil & Vinegar.

    Recept Afdrukken
    Veggie pastasalade met rode biet
    Prep Tijd 20 minuten
    Kook Tijd 20 minuten
    Passieve Tijd 1 uur
    Porties
    persoon
    Ingrediënten
    Keukenhulp
    Prep Tijd 20 minuten
    Kook Tijd 20 minuten
    Passieve Tijd 1 uur
    Porties
    persoon
    Ingrediënten
    Keukenhulp
    Instructies
    1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
    2. Snij de pastinaak in plakjes en meng de plakjes met 1 eetlepel Walnootolie.
    3. Verdeel de plakjes over een met bakpapier belegde bakplaat en rooster ze 20 minuten in de oven.
    4. Kook de rode bieten en snij ze in kleine blokjes. Kook de Veggie Pasta volgens de verpakkingsinstructies.
    5. Snij de babyspinazie in reepjes.
    6. Meng 3 eetlepels Walnootolie met 3 eetlepels Frambozenazijn.
    7. Giet dit mengsel in een glazen pot en vul de pot dan achtereenvolgens met rode biet, pasta, pastinaak, spinazie, verkruimelde geitenkaas en bovenop een handje gehalveerde walnoten.
    Notities

    Kijk voor meer lekkere producten en cadeautjes op www.oilvinegar.com