Vegetarische quesadilla met flespompoen en groenten

    96
    Vegetarische quesadilla met flespompoen en groenten

    Een warme tortilla gevuld met groenten en gesmolten kaas… Klinkt dat niet heerlijk? In combinatie met een frisse salade met radijs is dit het perfecte lunch- of dinerrecept. Dien de quesadilla’s op met salsasaus van Santa Maria en het genieten kan beginnen!

    Recept Afdrukken
    Vegetarische quesadilla met flespompoen en groenten
    Maaltijd Hoofdgerecht
    Porties
    Ingrediënten
    Maaltijd Hoofdgerecht
    Porties
    Ingrediënten
    Instructies
    1. Snijd de paprika en pompoen in stukjes van 1 x 1 cm en pel en snipper de ui.
    2. Verwarm een pan op middelhoog vuur. Doe de olie, pompoen, ui, knoflook en paprika in de pan.
    3. Bak gedurende ongeveer 15-20 minuten tot de pompoen redelijk zacht is. Kruid met zout.
    4. Vul elke tortilla met het groentemengsel, rode jalapeño's en kaas.
    5. Bak de quesadilla’s twee per twee in een pan zonder olie op middelhoog vuur tot ze goudbruin zijn aan weerszijden.
    6. Dien op met sla, tomaten, avocado, radijs, pompoenpitten en salsa.
    Notities

    Fotocredits: Santa Maria