STEVIGE GROENTESOEP MET ROZEMARIJN
Porties
6personen
Passieve Tijd
20minuten
Porties
6personen
Passieve Tijd
20minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Hak de knoflook, uien, wortels en bleekselderij in grove stukken. Fruit de ui aan en voeg de knoflook, wortelen, bleekselderij en rozemarijn toe. Bak even aan tot alles zachter begint te worden.
  2. Giet dan de bouillon erbij. Breng alles aan de kook en laat het een kwartiertje pruttelen.
  3. Voeg de broccoli toe en verwarm deze twee minuten mee. Pureer de soep heel kort met een staafmixer (er mogen nog grove stukken groente in zitten), voeg de limabonen toe en kook de soep nog eens vijf minuten door.
  4. Breng de soep op smaak met zout en peper, besprenkel met wat extra vergine olijfolie en serveer hem met een knapperig volkorenbroodje.
Notities

¡kook!

NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!

Bestel direct in onze webshop »

Recept, styling en fotografie door:
logo_ztrdg

Zo lekker is ZTRDG! Voor gezondNU zal de zaterdag nooit meer hetzelfde zijn sinds we ZTRDG ontmoetten: een inspirerend online platform waar heerlijke recepten staan én waar je de betere culinaire adresjes vindt voor eerlijke, bijzondere en vaak biologische ingrediënten. ZTRDG slaagt erin om alles wat gezond is zo klaar te maken dat je maag ervan begint te rammelen.

Kijk op ztrdg.nl »