Home Recepten Stevige groentesoep met rozemarijn

Stevige groentesoep met rozemarijn

0
Stevige groentesoep met rozemarijn

Rozemarijn wordt in de kruidengeneeskunde gebruikt bij hoofdpijn en zou je ook nieuwe energie geven

Recept Afdrukken
STEVIGE GROENTESOEP MET ROZEMARIJN
Maaltijd Hoofdgerecht
Passieve Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Passieve Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Hak de knoflook, uien, wortels en bleekselderij in grove stukken. Fruit de ui aan en voeg de knoflook, wortelen, bleekselderij en rozemarijn toe. Bak even aan tot alles zachter begint te worden.
  2. Giet dan de bouillon erbij. Breng alles aan de kook en laat het een kwartiertje pruttelen.
  3. Voeg de broccoli toe en verwarm deze twee minuten mee. Pureer de soep heel kort met een staafmixer (er mogen nog grove stukken groente in zitten), voeg de limabonen toe en kook de soep nog eens vijf minuten door.
  4. Breng de soep op smaak met zout en peper, besprenkel met wat extra vergine olijfolie en serveer hem met een knapperig volkorenbroodje.
Notities

¡kook!

NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!

Bestel direct in onze webshop »

Recept, styling en fotografie door:
logo_ztrdg

Zo lekker is ZTRDG! Voor gezondNU zal de zaterdag nooit meer hetzelfde zijn sinds we ZTRDG ontmoetten: een inspirerend online platform waar heerlijke recepten staan én waar je de betere culinaire adresjes vindt voor eerlijke, bijzondere en vaak biologische ingrediënten. ZTRDG slaagt erin om alles wat gezond is zo klaar te maken dat je maag ervan begint te rammelen.

Kijk op ztrdg.nl »

Vorig artikel Snelle paella met knoflook
Volgend artikel Wat is gezond eten volgens jou? | Vul de enquête in
Avatar
Wij denken in food. Op gevoel, ervaring én intuïtie. We willen merken in food laten schitteren door zichzelf te laten zijn. Samen werken we keihard om de visualisering en kwaliteit van food content beter te maken door voor elk merk een eigen identiteit te ontwikkelen. Creating Culinary ID noemen we dat. Een visuele identiteit waarmee we inspireren en verwonderen. Meer samenwerken, meer disciplines en ervaren en jong talent onder één dak. Voor fotografie, film, animaties, en receptontwikkeling. Of het nou packaging beelden zijn, een campagne, (video)content voor je website of social media. Met ons team van fotografen, foodstylisten, beeldbewerkers en producers helpen we je graag jouw identiteit te vinden. <a href="http://twentyten.nl/">Kijk op TwentyTen.nl »</a>