Snelle paella met knoflook

    1527

    In de Tweede Wereldoorlog werd bij gebrek aan penicilline ook wel knoflook ingezet

    Recept Afdrukken
    SNELLE PAELLA MET KNOFLOOK
    Maaltijd Hoofdgerecht
    Passieve Tijd 30 minuten
    Porties
    personen
    Maaltijd Hoofdgerecht
    Passieve Tijd 30 minuten
    Porties
    personen
    Instructies
    1. Snijd de ui en knoflook fijn. Verhit de olie in een grote pan met dikke bodem en fruit de ui en knoflook erin.
    2. Voeg de rijst toe en bak hem al roerend twee tot drie minuten mee.
    3. Giet de bouillon erbij, de stukjes tomaat en de vis. Breng het geheel aan de kook en laat de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar worden.
    4. Voeg als laatste de doperwten toe en laat deze kort garen met het deksel op de pan. Lekker met grof gehakte peterselie.
    Notities

    ¡kook!

    NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!

    Bestel direct in onze webshop »

    Recept, styling en fotografie door:
    logo_ztrdg

    Zo lekker is ZTRDG! Voor gezondNU zal de zaterdag nooit meer hetzelfde zijn sinds we ZTRDG ontmoetten: een inspirerend online platform waar heerlijke recepten staan én waar je de betere culinaire adresjes vindt voor eerlijke, bijzondere en vaak biologische ingrediënten. ZTRDG slaagt erin om alles wat gezond is zo klaar te maken dat je maag ervan begint te rammelen.

    Kijk op ztrdg.nl »