Home Recepten Snelle paella met knoflook

Snelle paella met knoflook

0
Snelle paella met knoflook

In de Tweede Wereldoorlog werd bij gebrek aan penicilline ook wel knoflook ingezet

Recept Afdrukken
SNELLE PAELLA MET KNOFLOOK
Maaltijd Hoofdgerecht
Passieve Tijd 30 minuten
Porties
personen
Maaltijd Hoofdgerecht
Passieve Tijd 30 minuten
Porties
personen
Instructies
  1. Snijd de ui en knoflook fijn. Verhit de olie in een grote pan met dikke bodem en fruit de ui en knoflook erin.
  2. Voeg de rijst toe en bak hem al roerend twee tot drie minuten mee.
  3. Giet de bouillon erbij, de stukjes tomaat en de vis. Breng het geheel aan de kook en laat de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar worden.
  4. Voeg als laatste de doperwten toe en laat deze kort garen met het deksel op de pan. Lekker met grof gehakte peterselie.
Notities

¡kook!

NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!

Bestel direct in onze webshop »

Recept, styling en fotografie door:
logo_ztrdg

Zo lekker is ZTRDG! Voor gezondNU zal de zaterdag nooit meer hetzelfde zijn sinds we ZTRDG ontmoetten: een inspirerend online platform waar heerlijke recepten staan én waar je de betere culinaire adresjes vindt voor eerlijke, bijzondere en vaak biologische ingrediënten. ZTRDG slaagt erin om alles wat gezond is zo klaar te maken dat je maag ervan begint te rammelen.

Kijk op ztrdg.nl »

Vorig artikel Vegetarische curry met gember
Volgend artikel Stevige groentesoep met rozemarijn
Avatar
Wij denken in food. Op gevoel, ervaring én intuïtie. We willen merken in food laten schitteren door zichzelf te laten zijn. Samen werken we keihard om de visualisering en kwaliteit van food content beter te maken door voor elk merk een eigen identiteit te ontwikkelen. Creating Culinary ID noemen we dat. Een visuele identiteit waarmee we inspireren en verwonderen. Meer samenwerken, meer disciplines en ervaren en jong talent onder één dak. Voor fotografie, film, animaties, en receptontwikkeling. Of het nou packaging beelden zijn, een campagne, (video)content voor je website of social media. Met ons team van fotografen, foodstylisten, beeldbewerkers en producers helpen we je graag jouw identiteit te vinden. <a href="http://twentyten.nl/">Kijk op TwentyTen.nl »</a>