Home Recepten Gerechten met fruit Slushie met grapefruit en tijm

Slushie met grapefruit en tijm

0
Slushie met grapefruit en tijm

Alle citrusvruchten, en zeker grapefruit, zijn volgens de Chinese voedingsleer heerlijk verkoelend

Recept Afdrukken
Slushie met grapefruit en tijm
Porties
Ingrediënten
Extra nodig:
Porties
Ingrediënten
Extra nodig:
Instructies
  1. Schil de abrikozen en snijd ze in blokjes
  2. Pers de grapefruit, doe het sap samen met de abrikozen, de honing en ijsblokjes in een blender en draai alles tot gruis
  3. Schenk de slushie in de glazen en steek er wat takjes tijm in
  4. Slurpen maar!
Notities

Handig

Heb je geen blender die geschikt is om ijsblokjes te vermalen? Wikkel de ijsblokjes dan in een schone theedoek en sla ze eerst fijn met een stevige pan voordat je ze in de blender stopt.

¡kook!

NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!

Bestel direct in onze webshop »

Recept, styling en fotografie door:
logo_ztrdg

Zo lekker is ZTRDG! Voor gezondNU zal de zaterdag nooit meer hetzelfde zijn sinds we ZTRDG ontmoetten: een inspirerend online platform waar heerlijke recepten staan én waar je de betere culinaire adresjes vindt voor eerlijke, bijzondere en vaak biologische ingrediënten. ZTRDG slaagt erin om alles wat gezond is zo klaar te maken dat je maag ervan begint te rammelen.

Kijk op ztrdg.nl »

Vorig artikel Dáág zweetdruppels, eet je koel | 100% verfrissend, 100% zomer!
Volgend artikel Aardbeienijsjes met blauwe bessen
Avatar
Wij denken in food. Op gevoel, ervaring én intuïtie. We willen merken in food laten schitteren door zichzelf te laten zijn. Samen werken we keihard om de visualisering en kwaliteit van food content beter te maken door voor elk merk een eigen identiteit te ontwikkelen. Creating Culinary ID noemen we dat. Een visuele identiteit waarmee we inspireren en verwonderen. Meer samenwerken, meer disciplines en ervaren en jong talent onder één dak. Voor fotografie, film, animaties, en receptontwikkeling. Of het nou packaging beelden zijn, een campagne, (video)content voor je website of social media. Met ons team van fotografen, foodstylisten, beeldbewerkers en producers helpen we je graag jouw identiteit te vinden. <a href="http://twentyten.nl/">Kijk op TwentyTen.nl »</a>