Home Recepten Pompoenspaghetti met geitenkaas en walnoten

Pompoenspaghetti met geitenkaas en walnoten

0
Pompoenspaghetti met geitenkaas en walnoten

Verrassend lekker: spaghettislierten van pompoen

Recept Afdrukken
Pompoenspaghetti met geitenkaas en walnoten
Maaltijd Hoofdgerecht
Kook Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Kook Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Schil de pompoen en maak er spaghetti van met de spiraalsnijder of gebruik een juliennesnijder.
  2. Je krijgt dan geen lange slierten, maar wel leuke strookjes.
  3. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  4. Blancheer de pompoenspaghetti drie minuten in kokend water.
  5. Snijd vier mooie geitenkaasplakken af en leg deze op een bakplaat die je bekleed hebt met bakpapier.
  6. Bak ze vijf minuten in de oven.
  7. Snijd de knoflook in dunne plakjes.
  8. Verhit de roomboter in de pan op middelhoog vuur en bak hierin de salie en knoflook knapperig.
  9. Breng op smaak met zout en peper.
  10. Verdeel de spaghetti over de borden, leg er een plak geitenkaas op en verdeel de saliesaus over de borden.
  11. Verkruimel er wat walnoten boven en maak af met een beetje Parmezaanse kaas.
  12. Lekker met een verse groene salade!
Notities

Recept, styling en fotografie door:
logo_ztrdg

Zo lekker is ZTRDG! Voor gezondNU zal de zaterdag nooit meer hetzelfde zijn sinds we ZTRDG ontmoetten: een inspirerend online platform waar heerlijke recepten staan én waar je de betere culinaire adresjes vindt voor eerlijke, bijzondere en vaak biologische ingrediënten. ZTRDG slaagt erin om alles wat gezond is zo klaar te maken dat je maag ervan begint te rammelen.

Kijk op ztrdg.nl »

Vorig artikel Te veel suiker gegeten? Dit kun je doen!
Volgend artikel Nerd-bites met walnoot
Avatar
Wij denken in food. Op gevoel, ervaring én intuïtie. We willen merken in food laten schitteren door zichzelf te laten zijn. Samen werken we keihard om de visualisering en kwaliteit van food content beter te maken door voor elk merk een eigen identiteit te ontwikkelen. Creating Culinary ID noemen we dat. Een visuele identiteit waarmee we inspireren en verwonderen. Meer samenwerken, meer disciplines en ervaren en jong talent onder één dak. Voor fotografie, film, animaties, en receptontwikkeling. Of het nou packaging beelden zijn, een campagne, (video)content voor je website of social media. Met ons team van fotografen, foodstylisten, beeldbewerkers en producers helpen we je graag jouw identiteit te vinden. <a href="http://twentyten.nl/">Kijk op TwentyTen.nl »</a>