Home Recepten Bonen en peulvruchten Omeletpakket met ontkiemde bonen

Omeletpakket met ontkiemde bonen

0
Omeletpakket met ontkiemde bonen
Recept Afdrukken
Omeletpakket met ontkiemde bonen
Maaltijd Lunch
Kook Tijd 25 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Lunch
Kook Tijd 25 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Zet water op en breng het aan de kook.
  2. Voeg zodra het water kookt de Kiem Sprouty toe en kook deze acht minuten. Giet het af en spoel koud af.
  3. Klop in een diepe kom de eieren samen met de melk luchtig. Breng op smaak met peper.
  4. Verhit een koekenpan met een eetlepel olijfolie op middelhoog vuur en bak een kwart van het eimengsel tot een goudbruin omeletje. Herhaal dit nog drie keer.
  5. Snijd vervolgens de tomaatjes doormidden en de avocado in blokjes.
  6. Meng in een kom het bietenblad, de tomaatjes, de avocadoblokjes en breng op smaak met balsamicoazijn, extra vierge olijfolie, zout en peper.
  7. Maak de omeletten op door ze te vullen met de salade en de Kiem Sprouty.
Notities

¡kook!

NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!

Bestel direct in onze webshop »

Twentyten

Food spreekt voor zich. Althans, als je het goed doet. Dat gaat altijd over lekker, en over beeld van topkwaliteit. Hoe ziet het er het allerlekkerst uit? Twentyten denkt in food en vaart daarbij op gevoel, ervaring én intuïtie. Twentyten willen merken in food laten schitteren door zichzelf te laten zijn, voor elk merk een eigen identiteit te ontwikkelen. Een visuele identiteit waarmee we met ons team van fotografen, foodstylisten, beeldbewerkers en producers inspireren en verwonderen.

Vorig artikel Koffiestoofperen met rijstijs
Volgend artikel Kamillekoekjes met warme melk
Avatar
Wij denken in food. Op gevoel, ervaring én intuïtie. We willen merken in food laten schitteren door zichzelf te laten zijn. Samen werken we keihard om de visualisering en kwaliteit van food content beter te maken door voor elk merk een eigen identiteit te ontwikkelen. Creating Culinary ID noemen we dat. Een visuele identiteit waarmee we inspireren en verwonderen. Meer samenwerken, meer disciplines en ervaren en jong talent onder één dak. Voor fotografie, film, animaties, en receptontwikkeling. Of het nou packaging beelden zijn, een campagne, (video)content voor je website of social media. Met ons team van fotografen, foodstylisten, beeldbewerkers en producers helpen we je graag jouw identiteit te vinden. <a href="http://twentyten.nl/">Kijk op TwentyTen.nl »</a>